Bosch  Condens 2200iw Kombi Sıcak Su Arızası

12 Haziran 2023 08:59

Bosch Condens 2200iw 24kW 5 yıl garantili kombinin daha 1 senesi dolmadan sıcak suyu açtığımızda direk soğuk su veriyor. En az 15 20 dakika su açık bekliyor ama düzelmiyor ve akabinde direk petekleri ısıtmaya başlıyor. Bu olay en az 8 9 seferdir başımıza geliyor. Resetliyoruz düzelmiyor. Bir iki gün sonra kendi kendine düzeliyor ama sonra gene aynı senaryo başa sarıyor aldığımıza alacağımıza pişman olduk.

Bakıyorum herkeste hemen hemen aynı durumlar var ayıplı mal satmaya utanmıyor musunuz. Daha 1 senesi dolmadan bu kombi nasıl arızalanır bu mudur Bosch markasının kalitesi 5 sene garanti deyip satıyorsunuz bir de ivedilikle gerekli işlemleri lütfen başlatın aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım.

12 Haziran 2023 14:13 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Okan
Okan
13 Haziran 2023 11:34

Tarafınıza 2 kere dönüş yaptım halen bir dönüş yok toplam 46 saattir sıcak su yok muhtemelen umursamıyorsunuz müşterinizi Tüketici Hakem Heyeti sonucu görüşmek üzere

20 Haziran 2023 10:38

Merhaba... Talebinize istinaden bilgi vermek için irtibat numaralarınızdan aradık ve size ulaşamadık. Devam eden ya da farklı bir talebinizin olması durumunda 444 24 74 numaralı hattan Müşteri İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Kombide Sürekli Sıcak Su Dalgalanması Ve Çözüm Bulunamaması

27 Mayıs 2025 20:37
Mustafa sonuçtan çok memnun

23 Ekim 2023 22:02
Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Kombi: Garanti Sonrası Büyük Arıza Ve Yüksek Servis Ücreti

21 Mart 2025 13:43