Aslı sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Klima Ünite Bağlantı Sorunu

Bosch Klima Ünite Bağlantı Sorunu
06 Ağustos 2024 13:26

Bosch klima ünite sorunu

Geçenlerde takılan Bosch klimamın ünitesini bizim isteğimiz üzerine kapalı balkonuma monte ettiler ve taktıktan sonra burası çok sıcak olur. Camlar açık kalsın dediler. Ben o derece bir sıcaklık olacağını bilmiyordum. Sıcaktan balkon kapısı esnediği için bozuldu, kapanmıyor ve klimayı da kullanamıyorum.

Üniteyi dışarı takmaları için aradık. 4 bin TL taşıma ücreti istendi.

Başından ünitenin içeride olmayacağını söylemeleri gerekirdi. Ben nereden bilebilirim o derece sıcak olacağını? Balkonu kullanamıyoruz sıcaktan.

Ünitemin acil bir şekilde ücretsiz olarak dışarı monte edilmesini talep ediyorum.

06 Ağustos 2024 13:36 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

09 Ağustos 2024 18:08

Merhaba... Talebinize istinaden bilgi vermek için irtibat numaralarınızdan aradık ve size ulaşamadık. Devam eden ya da farklı bir talebinizin olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Aslı
Aslı
09 Ağustos 2024 18:34

Sorun devam etmekte Bosch servisinden geleceklerdi ücreti ile yapmaya 1 ile 3 arası bugün gelmedikleri. Gibi telefonu bile kapatmışlar

13 Ağustos 2024 17:08
Bosch Klima Montaj Sorunu
Bilge sonuçtan hiç memnun değil

15 Ekim 2025 15:11

30 Temmuz 2025 14:08
Bosch Klima Montajında Beklenmedik Yüksek Ek Ücret Ve Yarım Kalan Kurulum
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2025 11:58