4 Nisan 2024 22:304.296

Aracıma iki gün önce Bosch marka 74 amper akü takıldı. 3000 TL ödeyerek satın aldığım akü, bir gün sonra yanarak patladı ve sonucunda aracım kullanılamaz hale geldi. Şimdi bunun sorumlusu Bosch mu, yoksa aküyü bana satan Bosch bayisi mi? Benim zararımı kim karşılayacak? Aldığım bayide bir gün sonra Bosch akü patlamış.

Serhat
24 Nisan 2024 08:28

Halan bir dönüş gerçekleştirmediler

7 Mayıs 2024 15:31 (Şikayetten 1 ay sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle, tarafımıza verilmiş olan bir akü sorunu ile ilgili şikaytinizi almış olmaktan dolayı üzüntü duyduğumuzu belirtmek isteriz. Göndermiş olduğunuz şikayet ile ilgili geri dönüş mail adresinize yapılmıştır. İhtiyaç duyabileceğiniz her konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Bosch Otomotiv Teknik Destek Hattı

Serhat
7 Mayıs 2024 16:01

Kardeşim akü aldığım firmada bana taktıkları akünün aynısı dükkanda patlamış aldığım firma söyledi ben aracın kontrollerini yaptırdım o esnada akünün bitik olduğu değiştirmem gerektiktigini söylediler

13 Nisan 2024 14:23

Çok çok geçmiş olsun inşallah faturasını aldınız mı Bosch büyük firma sattığı ürünün arkasında durur durmazsa insanlar milyonluk araçlarına alıp takıyor konu hakkında gelişme olursa buradan paylasın bizde bilelim tekrardan çok geçmiş olsun

11 Nisan 2024 22:05

Adama yazık olmuş bizim de başımıza geldi daha önceden böyle bir olay kesinlikle aküler ne kadar jilatinde olsa da maalesef ki arzılalı çıka biliyor geçmiş olsun yazık günah adamın arabası kül olmuş bizimkini Allah'tan kurtardık

10 Nisan 2024 19:57

Evet biz bu olaya tanık olduk çok üzücü bir durum arkadaşa büyük geçmiş olsun araç aküden dolayı yandığı çok belliydi gerekirse bu arkadaş için seve seve şahitlik ederim

11 Haziran 2024 13:134.875

Bosch akü pişmanlıktır. 28.11.2023 tarihinde almış olduğum Bosch 74 amper akü, havaların sıcak olmasından dolayı 08.06.2...

Bosch Akü Değişiminde Yüksek Fiyat Nedeniyle Mağduriyet

24 Haziran 2025 15:563.230

Merhaba, Bosch aküm bitti. Gölcük Bosch akü bayisine gittim, 74 amper akünün değişmesi gerektiğini söylediler. Aküyü değ...

Bosch Car Service BMW 2015 320 İed Balata Sesi

Bosch Car ServiceBMW 2015 320 İed Balata Sesi

Selçuk
Bosch Akü Bayii Bayram Arifesinde Pişmanlık Yaşattı!

Bosch Akü BayiiBayram Arifesinde Pişmanlık Yaşattı!

Cengizhan
Bosch Otomotiv Hatalı Üretim Balatası