Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 19:05

24 Aralık 2023 Tarihinde Amazon uygulaması üzerindeki Bosch mağazasından Bosch Professional 12 v sistem çizgi lazer gll 3 – 80 cg ürününden 2 adet satın aldım. Ürünler kapalı bir şekilde (Kelepçesi açılmamış) bir şekilde tarafıma ulaştı. Yalnız kutuların 1 tanesinden ana lazer makinesi çıkmadı. Kutular kapalı olduğu ve hiç açılmadığı için ürünün direkt olarak Bosch fabrika sürecinde kutusuna konmadan piyasaya sürüldüğünü anladık.

Kısacası Bosch kutusu Boş çıktı. Bu durumdan dolayı ürünün boş kutusunu Amazon'a geri gönderdim ve tabii ki ürün ortada olmadığı için (Başka Bir Hikaye) 5 aydır mağduriyet yaşıyorum.

Anlayacağınız Bosch markası o kadar güvenebileceğimiz bir marka değilmiş.

profile profile profile
08 Nisan 2024 09:10 (Şikayetten 2 gün sonra)
12 Nisan 2024 20:35

Sizi arayacağız deyip şikayete cevap vermiş oluyorlar, arayan veya iletişime geçen kimse olmuyor.

18 Nisan 2024 10:20

Merhaba Mustafa Gökhan Bey, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından size detaylı olarak bilgi verilmiştir. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri

18 Nisan 2024 10:25

Bosch Markasının kendi üretim hattından kaynaklanan ürünü pakete koymaması nedeniyle yine Bosch firmasının herhangi bir sorumluluk kabul etmediğini bildirdiniz. 👏🏻 👎🏻

18 Nisan 2024 11:13

Tekrar Merhaba Mustafa Gökhan Bey, talebiniz doğrultusunda, ürün iade işleminiz yetkili satıcımız tarafından gerçekleştirilmiştir. Farklı bir talebiniz olması durumunda müşteri iletişim merkezimizi arayabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri

18 Nisan 2024 11:58

Sevgili Bosch Yetkilisi, iade işleminin yapıldığı doğrudur yalnız bu süreç sizin üretim hatanızdan dolayı 5 ay sürmüş olup, ürün bedeli 5 ay önceki satış bedeli üzerinden iade olmuştur. Dolayısı ile 19,000 TL harcamış olduğum ve kullanamadığım para bugün ürün Satış bedeli 24,000 TL olduğu için 5000 TL zarara uğramış bulunmaktayım. Eğer konuyu alt satıcınız, bayinizi veya distribütör üzerine yönlendiriyorsanız, Bosch firması sorumsuzluk yaparak kendi üretim hattının yarattığı mağduriyeti müşteri hizmeti kisvesi altında perdelemeye çalışmaktadır. “İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim” “Firma Sloganınız Gerçek Değil”

16 Mayıs 2025 19:15
Suzi sonuçtan hiç memnun değil

03 Eylül 2024 17:09
Bosch Elektrikli El Aletleri Bosch Servisi Ürünü Kırıp Teslim Etti, Marka Sorumluluk Almıyor

Aldığım Matkap Orijinal Değil Hediye Lazer Metre Gönderilmedi

Ahmet