Bolu Belediyesi Otobüs Şoförleri Çok Gergin

13 Mart 2024 14:25

Bolu Belediyesi Otobüs şoförleri yolcuları azarlıyorlar. Otobüs online işlem yaptığımız kartımıza paramızı daha yüklemediği için şoför yasak olduğunu söyleyip bizi azarladı diğer bazı şoförlerin gösterdiği toleransı göstermedi binmememiz gerektiğini yasak olduğunu birçok defa sert ve kaba bir üslupla dile getirdi. Otobüsün kalkış saatinden önce bindik. Kalkış saatine daha 15 dakika var yüklenir o zamana kadar sonra basacağımızı söyledik bizi tersledi azarladı. Otobüs kalkış vaktinden sonra bastık para yüklenmişti zaten. Öğrenciyiz unutmuşuz geç yüklemişiz halden anlayacaklarına daha çok yeriyorlar bizi. Her ne olursa olsun kimsenin kimseyi azarlamaya hakkı yok. Bolu şoförlerini biraz hoşgörülü olmaya davet ediyoruz. (Bu olay bugün saat 10.30da oldu. Buçukta bindik. 10.45te kalkan araçtı.)

Şevket
Şevket

Zaten otobüslerde Konfor yok limit 55-60 olduğu için ağzına kadar dolduruyorlar insanlara inek muamelesi yapılıyor 4 kere şikayette bulundum hiçbir gelişme yok ne Konfor var ne bir şey aynen Hindistan otobüslerine döndü bu olay kampüste çalışmayan 10 adet otobüsü bekletip herkesin canını sıkıyorlar. Üstüne bir de hastaneye giden otobüsler ile birleşik öğrenciler hasta oluyor. Tekirdağ'dan geldim keşke gelmeseydim böyle bir yere.

18 Kasım 2023 14:51
Bolu Belediyesi 14 Numaralı Belediye Otobüsü