Hatice
04 Eylül 2023 09:33

13.02.2023 tarihinde alıp, evim tadilatta olduğu için depoya koyduğum, temmuz sonu montaj yapmak için depodan çıkardığım ürünün, taşınma öncesi 14.08.2023 tarihinde temizliği yapılırken üst boyasının attığını fark ettik. Bu süre zarfında ürünü kullanan, temas eden hiç kimse olmadı çünkü tadilatın son aşamasında banyo lavabo, armatür, klozet montajı yapılıp temizliğe geçildi. Derhal ürünü aldığımız yere ulaştık, nitekim hiç kullanılmamış ürün. Satış ekibi konu yetkili servisle alakalı dedi, yetkili servis ürünü hiç kullanmamışsınız satış ekibiyle alakalı dedi, sonra satış ekibi telefonlara bakmayı bıraktı. Evet ürünleri tedarik ettiğimiz bayi olan Bauzade firması da müşteri şikayetiyle ilgilenmemek için telefonlarımızı açmadı. Farklı bir numaradan arayarak ulaştım kendilerine, çözüm olamayacaklarını söylediler. Fabrikaya ulaştım, teknik kadrodan birisi ürünün darbe ile hasar gördüğünü söyledi, gönderdiğim videolardan bu tespiti yapmışlar. Ürünü fabrikanıza incelemeye getireyim talebimi reddettiler. Müşteri ile konuşma üslupları çok sert, selamsız sabahsız fatura nerede, video atın gibi ifadeler kullanıyorlar o da ayrı konu zaten. Gönderdiğim video üzerinden yaptıkları incelemeye göre müşteri hatası olarak gördükleri ancak kusurlu üretim sonucu elimize gelen bu ürünü değiştirmeyi reddediyorlar. Ürünün yenisi ile değiştirilmesini rica ediyorum.

Gürel
08 Ekim 2024 11:18
kale-seramik-sorunlarla-dolu-tadilat-deneyimi-4.pdf
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Erdal
17 Ocak 2025 16:08
Vitra Klozet Değişim Sürecinde Yaşanan Mağduriyet
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
20 Mart 2024 15:31

Aldığım Klozetin Temizlik Sorunu Çözülmüyor, Servisten Yanıt Alamıyorum

Ayşin
20 Ağustos 2025 19:29
Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Sevtap
18 Temmuz 2024 15:38