Turgut
08 Aralık 2023 12:45

Merhaba 25.11.2023 tarihinde BMW Kosifler otomotiv Antalya BMW bayisinden aldığım (0) sıfır kilometre 5.20i Luxury Line paket 3 yıl garantili aracım yolculuğumun 300. Km sinde Antalya Muğla yolu arasında yolda gelirken tahrik arızası vererek motor kitlendi. Araç 80 km hızı geçmeyerek motor ışığı ve tahrik arızası verdi. Yolda bir anda gaz kesen ve yokuş aşağı çıkmayan aracı geri geri getirerek güvenli alana çektik. Çekici sayesinde oto beyhan BMW servisine çektirip teslim ettik. Son 2 haftadır araçsız olmama rağmen hiçbir yetkili iletişime geçmiyor

26 Aralık 2023 20:36

Borusan otomotiv çıkışlı Kosifler Antalya BMW bayisinden aldığım sıfır kilometre aracım 320. Kilometrede motor tahrik arızası verdi. 1 aydır onarılmayan ve değiştirilmeyen aracım için bugün arayıp fatura bedeli üzerinde bir bedel istenerek bedelin ödenmesini talep etti. 1 aydır araç ikame verilmediği gibi daha binemediğim aracın kredisini ödemekteyim araçta mağduriyet ve ayıplı ürün olmasına rağmen aralık ayında gelen zammı da ekleyerek toplamda fatura bedellinin 110.000.00 üstünde para talep ediliyor

18 Aralık 2023 11:56

17 Aralık 2023 22:12

17 Aralık 2023 22:09

7 saat önce 25.02.2023 tarihinde Kosifler Antalya BMW den aldığım sıfır (0) km aracım Antalya - Fethiye karayolu üzerinde tahrik hatası vererek motoru kilitledi. Aracımı servise çekerek yaklaşık 20 gündür beklemekteyim. Kosifler Otomotiv tarafından yaklaşık bir aydır farklı bahanelerle oyalanmaktayım bu süreçte almak istediğim araca yüzde 7 gibi zam geldi ve aldığım araçta araca bağladığım paranın vadesinden kaybım var bu süreçte 7 kere araba talebinden bulundum her türlü mağduriyeti ben yaşamama rağmen Kosifler otomotiv müşteri temsilci tarafından aranarak aracımın değişiminin kabul edildiği söyledi fakat 4.20 veya 3.20 ile değiştirebileceklerini söylediler. Hem BMW Borusan hem Kosifler otomotiv Antalya şubesi için gerekli tüm yasal haklarımı kullanacağım.

17 Aralık 2023 14:27

profile profile
08 Aralık 2023 12:46 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır BMW 520i’de Tekrarlayan Arıza Ve Mağduriyet

Harun