Visit
to read complaints and reviews, or file yours.
Yusuf sonuçtan çok memnun
Blume Aventos Mekanizmasının Hayal Kırıklığı

15 Ekim 2024 01:12
1.312Yusuf'un Teşekkür Mesajı
“Blume markasını çevreden duyduklarımıza güvenerek aldık lakin firmanın sağlamış olduğu bedelsiz yedek parça gönderimi bizi çok şaşırttı ve iyikilerimize eklediğimiz firma oldu. Yaklaşımından ve çözümcü, bedelsiz onarım ve yedek parça hizmetinden ötürü tüm çalışanlarınıza teşekkür ederim.”
Merhaba, mutfak dolaplarımda Blume Aventos modeli mekanizma ile çift açılır kapak sistemi vardı. Dolabımın Aventos amortisörleri bozuldu.
Ve kapakları kapatırken ani kapanmalar ile kapakların çarparak kapandığını gördükten sonra sistemi incelediğimde, görsellerini paylaştığım ufacık amortisörlerin arızalanıp işlevselliğini yerine getiremediğini gördüm. Ufacık amortisör parçasının değiştirilebilir parça olduğunu, lakin firmadan bu tamir takımını temin edilememesinin çok üzücü olduğunu düşünüyorum. Sonuç olarak, 50 liralık amortisör için 3500 TL mekanizma almak akıl alır gibi değil. Ömürlük denilen Blume markasında keşke tamir takımlarının da satışını görebilseydik.
22 Kasım 2024 13:23 (Şikayetten 1 ay sonra)
28 Kasım 2024 14:23
Blume Mutfak Dolabı Amortisör Arızası Ve Tamir Parçası Temin Sorunu

İsmail
26 Nisan 2025 20:33
868 İbrahim sonuçtan çok memnun
Blume Mutfak Dolaplarında Amortisör Arızası Ve Yedek Parça Bulunamaması Mağduriyeti

İbrahim
17 Haziran 2025 23:50
989 blume-mutfak-dolaplarinda-amortisor-arizasi-ve-yedek-parca-bulunamamasi-magduriyeti-1.jpg