Bls International Kağıthane Şubesinde Vize Başvuru Sürecinde Gecikme

29 Ağustos 2024 12:463.351

6 Ağustos'ta Kağıthane şubesinde vize başvurusunda bulundum stajım için. Kaç gün oldu. Yarın da çoğu yer kapalı olacak, halen işlemde. Ne bir SMS ne de bir e-posta geldi. Ona göre kendimi ayarlayacağım. Bir an önce sonuçlandırabilir misiniz? Rica etsem 2 ay mı beklememiz gerekiyor.

Yorumlar(21)

3 Eylül 2024 12:19

Şimdi mesaj geldi kargodan yarın teslim yazıyor darısı size arkadaşlar hepimiz için hayırlısı.

3 Eylül 2024 10:58

Çağla Hanım teşekkür ederim umarım sizin de en yakın zamanda olur. Abdullah Bey evet turistik benim de. Evrak eksikliği varsa veya tur ile gitmiyorsanız gecikmeler olabiliyor. Ben turla gidiyorum farklı ülkeler de var öyle olunca daha çabuk ilerliyor.

3 Eylül 2024 10:15

23 Temmuz da başvurdum hala işlemde gözüküyor, seyahatim ekim sonu. Arkadaşım benden sonra başvurdu seyahati eylülde olduğu için onunki benden önce geldi. Seyahat tarihine göre işleme koyuyorlar bence. Arkadaşımın seyahat tarihinden 1 hafta önce gelmiş oldu.

2 Eylül 2024 23:33

Bana bugün mail geldi kargoya verildi diye ama kargo SMS'i gelmedi. 2 güne pasaport gelir diyor çevrem. Size geldi mi mail?

31 Ağustos 2024 09:12

Merhaba aynı gün ben de başvurdum hala işlemde görünüyor. Uçağa az kaldı haftaya gelir umarım. Yoksa oraya gideceğim mecbur Bursa'dayım bir de.

30 Ağustos 2024 18:26

Benimki de 1 Ağustos'ta başvurdum. Halen de sonuç yok. Geçen hafta Email attım başvurunuz işlemde diye cevap geldi. Ama o kadar uzayacağını tahmin etmedim. Sitede 15 iş günde değerlendirilir yazıyordu. Eğer bir aydan fazla sonuç çıkarsa bu halde seyahat planım bozulacak. Oraya gidip sorma şansınız olursa bize haber verebilir misiniz. Teşekkürler

iData Vize Sonucu Almanya

4 Ekim 2023 01:282.300

29 Ağustos'ta vize başvurusu yaptık, hala sonuçlanmadı. Artık bir cevap bekliyoruz. Günler geçti. Mağduruz, tatile gidec...

VFS Global Kanada Depremzede Vizesi Başvurusu

3 Ağustosta vize başvurusu yaptım, 22 Ağustosta parmak izi vermeye gittim. O tarihten beri hiçbir haber almadım. 2 aydan...

8 Yorum

iData Pasaportum Hala Kargoya Verilmedi

24 Ekim 2023 11:107.228

2 ekimde başvuru yaptığımız vizemiz hala gelmedi. 2 kasımda uçak biletimiz var ve bu gidişle yetişmeyecek. Uçak biletimi...

2 Yorum