Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Bls International Bls Spain Vize Telefona Çıkmıyorlar

21 Temmuz 2023 15:03

Bls İstanbul vize başvurusunda bulundum 27 Temmuz için bunu iptal edemiyorum. Şirketi ne kadar arasam da telefona çıkmıyorlar. Mail atıyorum dönmüyorlar. Kendileri bana yardımcı olmazsa ve ben herhangi bir ceza ücreti ödeme durumunda kalırsam direk olarak dava açacağım. Hayatımda bir işi bu kadar kafadan savma yapan insanlar görmedim. Koskoca şirket bir telefonu niye açmaz anlamıyorum. Bu işin peşindeyim gerekirse emsal niteliğinde olur. Çok şikayet eden gördüm.

Ecenur

Cezası yok ama insanların hakkına girmiş olursunuz biz randevu bulamıyoruz. Randevu alma-> Yeniden yazdırma atama mektubuna tıkladığınızda pasaport numarası ve t. C.'nizi girdiğinizde karşınıza randevu bilgileriniz çıkıyor zaten. Mail ya da çıktı yoluyla alabiliyorsunuz.

Ceyda
Ceyda

Cezası yok, ben de daha önce randevu alıp PNR kodumu kaybettiğim için iptal edememiştim bir şey olmadı

Ecenur

Cezası yok ama insanların hakkına girmiş olursunuz biz randevu bulamıyoruz. Randevu almaya tıklayıp Yeniden yazdırma atama mektubuna tıkladığınızda pasaport numarası ve t. C.'nizi girdiğinizde karşınıza randevu bilgileriniz çıkıyor zaten. Mail ya da çıktı yoluyla alabiliyorsunuz.

BLS International'ın Randevu Sistemi Mağduriyeti

20 Mart 2025 19:09