24 Nisan 2024 17:026.438

Yıllardır Schengen vizesine başvuruyorum ve hayatımda yaşadığım en büyük sıkıntıyı 'BLS İspanya' başvurusunda yaşadım.

İşi gücü bıraktım, 1,5 aydır aşağıdaki resimde görüldüğü gibi çift bilgisayar ile web sitelerinden Premium ya da normal hangisi denk gelirse diye randevu arıyorum. Sanıyordum ki adamlar gerçekten tam kapasite çalışıyor, 1 dakika bile boşlukları yok, aralıksız başvuru alıyorlar.

Bugün kalktım, İstanbul'daki Sanayi Mahallesi'ndeki BLS şubesine gittim. Dışarıdan gördüğüm kadarıyla içeride bulunan kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor. Web siteleri ise milattan önce 3. yüzyıldan kalma gibi; İngilizce karakter yazmana rağmen kabul etmiyor, boş slot yakalasan bile sen bilgilerini girerken başka biri o tarihi alıyor. Çek Cumhuriyeti ve Macaristan'a teşekkür ederim. Koskoca İspanya devletinin böyle amatör firmalarla çalışması kadar küçük düşürücü bir durum daha yok.

Bu şikayetin onlar için çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Temmuz'da Madrid'de Metallica konseri olmasaydı, yemin ederim programı iptal edecektim. Ama belki yetkili biri bu şikayeti görür de önlemlerini alır diye umut ediyorum.

20 Haziran 2024 12:09

Tahmin ettiğim gibi hiçbir şekilde ne iletişime geçtiler ne bir özür dilediler. Avrupa ülkelerinin %80’inin Türk insanlarına hayvan muamelesi devam ediyor. Umarım Türk yetkili mercileri tatlı uykularından uyanır ve bu işe bir dur der.

Hilal
Hilal
9 Mayıs 2024 00:07

Merhaba, ne yazık ki aynı mağduriyeti ben de yaşıyorum. Metallica konser biletim olmasa asla uğraşmayacağım bir durum içindeyim. Sorunu çözebildiniz mi? Farklı bir yol izlediyseniz denememiz için tavsiyede bulunursanız çok severim. Şimdiden teşekkürler.

Can
Can
26 Nisan 2024 12:37

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Son 2 vizem 1 yıllık multi ve hep ispanyadan devam ettim. Yine buna güvenerek yazın malaga ve adalar planı yaptım hepsi de ön ödemeli. 1 aydır yer bulacağım diye paranoyak oldum her gün 20 defa randevu için siteye girdim çıktım ama yok 23 Nisan öğlen benim bakmadığım yarım saatlik bir arada tüm mayıs ayını açıp doldurmuşlar. Hiç mantıklı gelmiyor, bir oyun var burada ama hadi hayırlısı

BLS International Bls İspanya Vize Başvurusu

Oğuzhan
2 Mayıs 2024 13:1910.252

Yıllardır Schengen vizesine başvuruyorum ve hayatımda yaşadığım en saçma başvuru durumu 'bls İspanya' başvurusunda yaşad...

BLS International Bls İspanya Vizesi Hizmet Sorunu

Zeynep
29 Ağustos 2024 14:349.555

İspanya öğrenci vizesi başvurusu için BLS üzerinden başvuru yapmam gerekti ve aldığım en kötü hizmetti. Sadece işleri zo...

2 Yorum

BLS International Bls Aracı Kurum Şikayeti Hk

Sema
17 Eylül 2024 16:4012.012

BLS Ofis (İstanbul). İspanya vizesi. Çok kötü bir hizmet. Randevu sistemine maruz bırakılıyoruz. Çok kötü sistemleri var...

1 Destek