Büşra sonuçtan çok memnun

Blaupunkt Robot Süpürge Tampon Sıkıştı Hatası

07 Mayıs 2024 11:04
Büşra'nın Teşekkür Mesajı
“Burhan bey, ben şikayeti yazdıktan sonra yarım saat içinde hemen geri dönüş sağladı bu kadar hızlı oldukları için ayrıca teşekkür ederim”

Eşim BİM'den Blaupunkt S10 robot süpürge almış, kurduk ve harita çizdi. Çalışmaya başladı. Tamam, iyi güzel; ancak sonra sürekli, hiçbir sorun olmadığı halde 'tampon sıkıştı' hatası veriyor. Fırçalarına, önüne, sağına, soluna bakıyorum; hiçbir şey yok. Yani telefon elimde, devamlı arkasında peşinde gezdikten sonra robot süpürgenin ne anlamı var? Sürekli sıfırdan harita çiziyor, yasak bölge ayarlıyorum; ama haritayı baştan çizdiği için o yasaklı bölgelere dikkat etmiyor. Kablolara dolaşıyor, telefon hattımı ve internet hattımı kopardı. İnternet hattını koparınca bağlantı gitti. 1 hafta oldu alalı, sinir küpü oldum.

07 Mayıs 2024 11:12 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere yönlendirilmiştir. İnceleme yapılarak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Blaupunkt ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

07 Mayıs 2024 11:24

Değerli Müşterimiz , Tarafınıza geri dönüş yapılarak şikayetiniz hakkında detaylı bilgi verilmiştir. Blaupunkt Müşteri İletişim Merkezi

07 Mayıs 2024 12:53

Blaupunkt S10: Sürekli 'Tampon Sıkıştı' Hatası Ve İade Sorunu

İsmail
24 Kasım 2024 22:26
Serkan sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2024 15:17
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Blaupunkt S10 Robot Süpürge Tekerlek Sorunu Ve İletişim Eksikliği

28 Ekim 2024 23:19