Ahmet sonuçtan çok memnun

25 Ağustos 2023 13:48

Bitay'ın yapmış olduğu davet et kazan ile 3 arkadaşımı davet ettim ama aradan 5 gün geçmesine rağmen coinler hesabıma yatmadı. Kimlik ve e-posta onayı yapmama rağmen hala bekliyorum. Ödülüm verilmedi. Çoğu kişi bundan şikayetçi lütfen bu sorunu derhal çözün şimdiden teşekkürler 🙏

22 Eylül 2023 20:31

2 kere şikayet ediyorum ama boş 5 gün önce 2 arkadaşımı Instagram dan verdiğim linkten davet edip telefon onayı ve e-posta onayı yapmam rağmen coinler hesabıma yatmadı davet et kazan kampanyası gerçek değil tamamen dolandırıcılık insanları kayıt ettirip hiçbir ödül falan vermiyorsunuz ekran kaydı alıp bitay coinleri yükledim kanıt olarak çektim

25 Ağustos 2023 22:55 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba , Talebinizi ilgili ekibimize iletiyoruz. En kısa sürede iletişim bilgilerinizden ulaşım sağlayacağız. Sağlıklı günler dileriz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi

02 Eylül 2023 14:10

Daha ne kadar bekleyeceğiz kardeşim ya Bir haftadan fazla oldu vallahi buraya bırakıyorum gerekeni yapın: 2AF96E4D

02 Eylül 2023 14:16

Bakın

12 Eylül 2023 16:59

Sn. Ahmet A. Temsilcimiz yaşadığınız problemi gidermek adına sizi aradı ancak müsait olmadığınız için sizinle görüşme şansı bulamadı. Destek ekibimiz sizi gün içinde yeniden arayacağını bilgilerinize sunuyor, sağlıklı günler diliyoruz. Saygılarımızla Bitay Destek Ekibi

13 Eylül 2023 16:39

Sn. Ahmet A. Size yaptığımız aramalara yanıt alamadık. Çağrı merkezimizden bize 7/24 ulaşabilirsiniz. Size memnuniyetle yardımcı olmaya hazırız. Konuyu bilgilerinize sunar, sağlıklı günler dileriz.

14 Eylül 2023 19:17

Sorunum çözüldü teşekkürler bitay ekibi

Volkan
25 Temmuz 2023 13:51