Simge sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 20:30

11565 Sancaktepe Akpınar Mahallesi Beka Sokak No:19/21A/21B Sancaktepe/İstanbul adresinde bulunan mağazanızda ciddi anlamda fiyat farkı konusunda sıkıntı yaşıyorum ve artık bütün fiyat farklarını isteyeceğimi belirtmek istiyorum. Bugün saat 19:48'de mağazanızdan Biscolata marka çikolatalı gofret aldım. Ürünün fiyatı 15 TL olarak yazıyordu ancak kasada 21.50 TL olarak okundu. Böylece cebimden ekstra 6.50 TL çıkmış oldu. Ürünü akşam üzeri bırakmak zorunda kaldım. İki üç gün önce yine aynı mağazada Tempo marka çubuk kraker aldım. Reyon fiyatı 6 TL olarak belirtilmişken kasada 7.50 TL olarak okundu ve ben bu üründen iki adet aldım. Eve gelince fark ettim ancak bebeklerim olduğu için tekrar mağazaya çıkamadım. Bir gün sonra gidip ürünün fiyatının farklı okunduğunu söyledim ve etiketin kaldırılmasını istedim ancak etiket hâlâ üründe duruyor. Onunla ilgili olarak üç gün önce aldığım kornet çikolata için de benzer bir durum yaşadım; reyonda 8.50 TL yazmasına rağmen kasada 11.50 TL olarak okundu ve bu durumu sonradan fark ettim. Etiket hâlâ duruyor ve bir sonraki gün yine aynı şekilde kasada aynı fiyat okundu. İki tane aldığım bu üründen de dolayı şikayetçiyim. Artık bugün son noktaya geldim ve kasadaki personele bu durumu ilettim. Yetkili bir kişinin acilen uyarılmasını ve sorunun çözülmesini talep ediyorum. Kasada sürekli ürün bırakmaktan sıkıldım, hakkımı arıyorum ve gereğinin yapılmasını rica ediyorum.

30 Nisan 2024 20:36

a101de-surekli-tekrarlanan-raf-ve-kasa-fiyat-farki-magduriyeti-1.jpg
Zafer sonuçtan çok memnun

Zafer
30 Eylül 2025 23:00
"Gönderdiğiniz hediye paketi için çok çok teşekkür ederiz. Kısa sürede elime ulaştı. Telafi ettiğiniz için minnettarım. Teşekkürler Ülker❤️🙋‍♀️"
tarihi-gecmemis-ulker-gofretlerde-kuf-ve-erimeyle-karsilastik-3.jpg
Ebru sonuçtan çok memnun

28 Kasım 2024 14:45
"Öncelikle şikayetimin ardından hemen aranması beni memnun etti. Bu firmanın müşterisine verdiği değeri gösterir. Konuyla hemen ilgilenmeniz, beni önemsemeniz bile yetti. Hediye paketiniz için teşekkür ederim. Bu hediye gönderi paketi bir nevi özür ve mahcubiyettir. Ve bende bunun için sizlere teşekkür ederim. İlgi alaka her şeyden daha değerlidir."

Oreo Bisküvi Ürün İle İlgili Hata Yapılması

19 Temmuz 2023 22:28