Birevim İle Yaşanan Güven Sorunu

Duygu
02 Aralık 2024 16:31

Biz 15 Ağustos 2023 tarihinde Birevim şirketi ile tanıştık. Erzurum şubesi bize gereken ne varsa anlattı ve süreci başlattık. Bu süreç içerisinde en önemli detay, bizim ara ödemelerle evimizi 5-6 ay içerisinde alabileceğimiz olanağıydı. Fakat bir türlü ara ödeme ekranı açılmadığı söylendi.

Daha sonra bir çalışan bizi arayıp ara ödemenin farklı bir şekilde gerçekleşeceğini ve akraba kontenjanından yararlandırılacağımızı söyledi. Bölge temsilcisi kendi hesap numarasını bize gönderdi ve biz yaklaşık 400 bin liralık bir ödeme yaptık. Aylar geçtikçe sürekli bir bahane bulundu ve sonrasında kişinin içeriye alındığı, bizimle başka birinin ilgileneceği söylendi. Şimdi olaylar bireysel şikayete döndü. Biz şirket tarafından mağdur edildik.

Bizi kişi değil firma ilgilendirir; firma çalışanıyken bu yapılmışsa firma da işin içindedir. Olmasa dahi nasıl böyle kişiler çalıştırılıyor, sonra da insanlara 'biz kişiyle ilgili hukuki süreci başlattık' deniliyor? Ben elimden ne geliyorsa yapacağım. Bütün medyadan bu firmaya asla güvenilmemesi gerektiğini aktaracağım.

profile profile profile
05 Aralık 2024 17:32 (Şikayetten 3 gün sonra)

Ahmet

Kimse güvenmiyor zaten

Semih sonuçtan hiç memnun değil

Semih
10 Ocak 2024 08:00