Nuray sonuçtan hiç memnun değil

Birevim Mağduru Olarak Yazıyorum

Birevim Mağduru Olarak Yazıyorum
10 Temmuz 2024 13:13

2023 yılının Kasım ayında Birevim'in ara ödemeli 6. ayda 1 milyon lira teslim alabileceğimiz bir kampanya projesine kayıt oldum. Ara ödeme tarihi gelince ödememi kabul edemeyeceklerini ve Genel Merkez sisteminden kaynaklanan bir sorun olduğunu bildirdiler. 6. ay geldiğinde de M******* Bey kusura bakmayın, o tarihte çalışanların işten çıkarıldığını söyleyip 2028 tarihinde alacağımı söyledi. Vazgeçme durumumda da dosya parasını bana iade etmeyeceklerini belirttiler. Birevim, insanları bu şekilde kampanyalara ikna edip ödeme yapmamaktadır. Bu şekilde kazanılan para helal midir, hiç mi Allah'tan korkunuz yoktur? Başka insanların da buna kanmaması için tüm çevremle ve bütün sosyal medya kanalları aracılığıyla bunu yayacağım.

31 Temmuz 2024 01:17

Erzurum Gürcükapı şubesi Birevim insanları kampanya var diyerek başvuru yapmaları için ikna edip ve de devlet güvencesi altında çalıştıklarını diyerek kesinlikle bir sorun olmaz deyip kayıt yaptırıyorlar verdikleri tarih gelincede kusura bakmayın yanlış bilgi verildiğini söyleyip vazgeçme durumunda da dosya paranızı alamazsınız diyorlar kesinlikle Birevim'e başvuru yapmayın Birevim pişmanlıktır

1722377832534.screenshot-20240731-002016-birevim.jpg
31 Temmuz 2024 00:27

2023 yılının Kasım ayında Birevim'in ara ödemeli 6. Ayda 1 milyon lira teslim alabileceğimiz bir kampanya projesine kayıt oldum. Ara ödeme tarihi gelince ödememi kabul edemeyeceklerini ve Genel Merkez sisteminden kaynaklanan bir sorun olduğunu bildirdiler. 6. Ay geldiğinde de m******* Bey kusura bakmayın, o tarihte çalışanların işten çıkarıldığını söyleyip 2028 tarihinde alacağımı söyledi. Vazgeçme durumumda da dosya parasını bana iade etmeyeceklerini belirttiler. Birevim, insanları bu şekilde kampanyalara ikna edip ödeme yapmamaktadır. Başka insanların da buna inanmaması için tüm çevremle ve bütün sosyal medya kanalları aracılığıyla bunu yayacağım.

profile profile
13 Temmuz 2024 16:11 (Şikayetten 3 gün sonra)

İbrahim
İbrahim

6 ayda 5 bin tl ödeme 50 bin peşin ödemeye kimse size 1 milyon vermez ara ödeme dahi olsa. En az yüzde elli ödeme olacak. 2028 teslimat zamanı çok kötü. Ama size erken teslimat asla mümkün değil

Nuray
Nuray