20 Mart 2024 10:474.169

Trendyol uygulamasından 9113626247 sipariş numaralı satıcı Bio feline den kedim için malt aldım. Dun teslim aldığım ürünü ilk defa deneyeceği için çok az miktarda kedime verdim. Ve kedim çok kötü ishal oldu. Tüm gece ağlayarak tuvaletteydi. Yıllardır kedi bakıyorum ve farklı markalar kullandım ilk defa böyle bir şey başıma geldi. Satıcıyla iletişime geçtiğinde açılmış urunu iade almayacaklarını belirtti şimdi görüyorum daha önce başka bir kişi de kanlı ishal olduğunu belirtmiş buraya. Ürünün iade alınıp ücretinin ödenmesini istiyorum. Kedime verdiği zarar ve firmanın arkasında durmayışı beni çok üzdü

2 Destek
Zeynep
23 Mart 2024 11:00

Bio feline derma malt macun kedimi ilk kullanımda ishal yaptı. Bu sitede başka bir yorumda karşılaştım bir kişinin daha aynı şekilde kedisini kanlı ishal yapmış aynı ürün. Firma hala iletişime geçmedi. Ürün iadesi yapılmadı. Kedimin tüm gün ağlayarak tuvaletten çıkmamasına mi firmanın hala iletişime geçip mağduriyetimi çözmemesine mi üzüleyim.

29 Ekim 2023 22:324.444

Royal canin kullanıyoruz. Trendyol'dan sipariş verdik. Sahte mama gönderildi. Kedim önce yemek istemedi sonra üstüne mal...

15 Kasım 2023 00:034.340

"Marka hemen geri dönüş sağladı, İlker beye açıklamarindan ve ilgisinden dolayı teşekkür ederim."