Yıllar Önce Açtığım Binance Hesabım Boşaltılmış

Adnan
09 Mart 2024 05:36

Yıllar önce Binance hesabı açtım ve Paribu üzerinden para göndererek coin satın aldım. O zaman kimlik doğrulaması yapmamıştım, çünkü yatırdığım miktarın benim için önemi yoktu ve uzun vadeli bir yatırım düşünmüyordum. Yıllar sonra hesabımı kontrol ettiğimde kimlik doğrulamasını tamamladım ve hesabımda hiçbir varlık olmadığını gördüm. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdim. Hesapları incelediklerini fakat para girişinin kayıtlarda görünmediğini ifade ettiler. Varlıklarımın kaybolmasına anlam veremiyorum ve bu durumun detaylı bir şekilde incelenmesini talep ediyorum. Kimlik doğrulamasını yapmamış olmam, hesabımdaki varlıkların kaybolmasını ve tüm kayıtların silinmesini haklı çıkarmaz. Detaylı bilgileri aldığımda sizinle paylaşacağım ve geri dönüşünüzü bekliyorum.

09 Mart 2024 15:08 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba Adnan, Öncelikle bu durumu bize bildirdiğiniz için teşekkür ederiz. Lütfen canlı destek ekibimizle yapmış olduğunuz son görüşmenin Vaka kimliğini ( Case ID ) bizimle paylaşır mısınız? Böylece dosyanızın kontrolünü sağlayabiliriz. Teşekkür ederiz Binance Ekibi ^BT

Binance Hesabımla Aldığım Coin Görünmüyor ve Bakiyem Sıfırlanmış

30 Ocak 2024 16:44

Binance Hesabımda Kilitli Kalan 300 Bin Dolar!

Abdulkerim
11 Şubat 2025 17:34