Binance'ta Asılsız Coin Sorunları!

06 Aralık 2024 11:45

6 gün önce Telegram kanalı üzerinden Binance uygulaması üzerinden Elonpay ve Truckpay coin satın aldım ama coinleri satmaya çalışınca asılsız olduğunu anladım. Binance ile iletişime geçtim, coinlerin asılsız olduğunu ve yardımcı olamayacaklarını söylediler. Asılsız coin, global olan bir sisteme nasıl giriş yapabiliyor, anlamış değilim. Uygulamanın güvenilirliği sorgulanmalı bence.

06 Aralık 2024 11:37

6 gün önce Telegram'da bir kanal aracılığıyla Binance uygulamasından truckpay ve elonpay adında iki coin aldım. Ama satmaya gelince satamadım. Binance müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim ama sahte coin olduğunu söylediler. Sahte coin Binance gibi global bir sisteme nasıl girebilir. Bunun için neden bir önlem alınmıyor. Tüm kaybımdan Binance sorumludur her ne kadar kabul etmese de işlemi geri alabilirdi. Telegram Alperen Yücesoy

06 Aralık 2024 11:52 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba Seda, Şikayetvar üzerinden bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz. Bu bahsettiğiniz tokenların dönüşüm işlemlerini hangi D'app üzerinden sağlamıştınız? Binance Ekibi
 ^BT

06 Aralık 2024 15:00

Birde görüşmenizi kontrol edebilmemiz için canlı destek ekibimizle yapmış olduğunuz görüşmenin Vaka kimliğini (Case ID) bizimle paylaşır mısınız? Binance Ekibi ^BT

13 Aralık 2024 22:54

Merhaba hesabıma giriş yapamıyorum. Hesaptaki tüm parada çekilmiş zaten. Bana nasıl yardımcı olabilirsiniz. Adamlar hâlâ sahte coin satmaya insanları dolandırmaya devam ediyorlar

13 Aralık 2024 23:44
17 Aralık 2024 15:56

Id istediniz gönderdim incelemeye alınmadı mı acaba

17 Aralık 2024 16:16

Merhaba Seda, Case ID için teşekkür ederiz lakin bu sohbet sonlandırılmış durumdadır. Tekrar aşağıdaki adımları izleyerek yeni bir sohbet oluşturunuz ve Case ID'yi paylaşınız. Teşekkür ederiz. ^WI Binance Ekibi

Mahmut
18 Aralık 2024 05:21