Enes sonuçtan hiç memnun değil

Binance Stop Lose Patlatma

Binance Stop Lose Patlatma
02 Ağustos 2023 18:42

Binance kripto borsasında, marjin işlemler yaparken stop loss koymama rağmen kafasına göre bir fiyattan satış yaptılar. Anlayacağınız şu ki kendi istediklerini yapıyorlar. İsterlerse hiçbir kripto borsasında olmayan bir fiyata çekip sizi likidite ederler. Örneğin 0.6850'den XRP'ye stop koydum ve kaybım en fazla 14 dolar olacaktı, bilin bakalım ne oldu. Binance kendi kafasına göre bir fiyattan stop loss patlattı ve 26 dolar kayıp oldu. Bu benim Binance'de son işlemim oldu.

02 Ağustos 2023 21:59 (Şikayetten 3 saat sonra)
03 Ağustos 2023 01:25

Tüm şikayetlere aynı cevap! Zaten iletişime geçtikten sonra çözüm bulunmadığı için buraya şikayetimi dile getirdim. Marjin hesapta sizin kendi sisteminiz kendi bildiği gibi stop lose işlemini yapıyor. Emir girdiğim 0.6850$ dan neden işlem uygulanmadı? Yani boşu boşuna oraya stop lose koyuyorsunuz insanlar da buna inanıyor! Arkadaşlar, lütfen rica ediyorum bakınız Binance de marjin işlem açmayın bilerek stop lose larınızı patlatıyor. Siz kaybı 10-20 dolar sanarsiniz ama Binance çoktan 40-50 dolarınızı yutmuş olacaktır. Bakın kesinlikle işlem açmayın Binance hakkınızı yiyor!

05 Ağustos 2023 03:07
05 Ağustos 2023 17:03

Bakınız sayın Binance Stop lose emrinin altında satış yaptınız. Stop noktasından çok uzakta işlemi onayladınız ve stop koyduğum noktanın %50 daha fazla kaybım oldu. Bunun ne şekilde ücret iadesini veya işlem kontrolünü yaparsanız yapınız. Siz beni mağdur ettiniz. Koymuş olduğum stop dışında bir işlem yapmış oluyorsunuz. 14 dolarlık kayıp bekliyordum ama sizin sayenizde 26 dolar kaybım var?

05 Ağustos 2023 18:07
05 Ağustos 2023 20:36
06 Ağustos 2023 05:35

Her zaman yardımcı olmaya hazırız deyip ünlem işareti ile bitirmeye ne gerek var? Niye gerildiniz, ne zorunuza gitti? Anlattım derdimi, canlı destek ekibi yardımcı olmadı o da sizin yaptığınız gibi başka bir ekibe yönlendirdi! Yani derdimi tekrar anlatıyorum. 0.6850 den koyduğum stop lose neden 0.6800 dan satılıyor? Eğer satılıyor ise neden stop lose diye bir şey var? Hani sokaktan geçen birine söylesem anlar! Size kısaca bilerek neden istediğiniz yerden fiyat verip satış yapıyorsunuz? Sözleşme kurallarımız da her şey var diyorsunuz. Peki stop lose koysanız bile o an ki satış fiyatı ne ise onu uygularız diye bir cümleniz var mı? Sayın Binance!

06 Ağustos 2023 14:21
09 Ağustos 2023 08:20

Burda onlarca insanı mağdur etmişsiniz. Ne likit patlatmalar, stop lose etmeler! Ve hepsine de bot ağzı ile cevaplar. Böyle hak yiyen, saçma sapan insanların parasını gasp eden Binance! Ya kendinizi düzeltin. Yok mu crypto borsası? Gidin burada şikayetleri okuyunuz sorun sizde mi yoksa tüm şikayet sahiplerinde mi! Okuyun ya.

09 Ağustos 2023 14:48

Yorumlar (5)

Güner
Güner
Şikayeti Çözüldü

Şikayet eden dedim herkes aynı dertte. Stop emirleri çalışmıyor.

Ramazan
Ramazan

Binance de aynısı benim başıma geldi 300 dolarlık işlem açtım 150 dolar zararda iken beni lik etti yani likidasyon fiyatına gelmeden lik oldum sonra koin toparladı ve devam etti. Kar edecektim maalesef tüm param gitti. Ondan sonra Binance’de işlem açmadım. Başka borsada da işlem açıyorum ama beyle bir şey basıma gelmedi.

Berat
Berat

Kardeşim bıktım yemin ederim, demin gene stop çalışmadı, 4 dolar stopla kapatılması gereken işlem 32 dolar likidasyonla zararla kapatıldı.

Hakan
Hakan

Aynısı hem de, XRP de bugün başıma geldi 7, dolarım gidecekken 48 dolarım gitti yani bütün kadam

Nadir
Nadir

Arkadaşım yorumları sonuna kadar okudum ve sizin mağdur edildiğinize inandım. Tamda bu siteye kayıt olmak üzere idim. Sayenizde paçayı kurtardım teşekkür ederim. Umarım başkaları da böylece kurtulmuş olur. Geçmiş olsun

Emir sonuçtan hiç memnun değil

21 Haziran 2025 16:19
Binance Marjin İşlemlerinde Pozisyon Kapatma Sorunu Ve Haksız Likidasyon
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Binance Marjin'den Haksız Şekilde Likit Yapıyor.

13 Nisan 2024 13:26

Halil