Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Binance Hesap Dondurma Şikayeti

Binance Hesap Dondurma Şikayeti
17 Şubat 2024 19:23

Binance Şirketi

Ben, [Ö*** A****], saygıdeğer şirketinizin elinde karşılaştığım haksızlığa dayanarak bu mektubu yazıyorum. 14 Şubat'ta hesabıma para yatırdım, ancak herhangi bir uyarı veya açıklama olmaksızın hesabımın haksız bir neden olmaksızın dondurulduğunu öğrendim.

Destek ekibinizle iletişime geçtikten sonra hesabımın dondurulduğunu ve 30 gün boyunca inceleneceğini öğrendim. Şu anda hesabımda herhangi bir para yatırma veya çekme işlemi gerçekleştiremiyorum, bu da kesinlikle büyük bir aksaklığa neden oluyor ve malı haklarımı etkiliyor.

Ancak, ortaya çıkan soru şudur: Hesabım 10 Şubat'tan beri nasıl dondurulmuş olabilir ve sadece dört gün önce P2P sisteminden para yatırdım ama hiçbir işlem yapamıyorum? Herhangi bir saygın şirket böyle şüpheli bir davranışı nasıl haklı çıkarabilir?

Bu konuda derhal bir soruşturma talep ediyorum ve hesabımdaki dondurmanın derhal kaldırılmasını, bu haksız eylem için net ve ikna edici bir açıklama yapılmasını istiyorum. Bu sorun hızla çözülmezse, haklarımı korumak ve paramı geri almak için gerekli yasal işlemleri yapmak zorunda kalacağım.

Bu konuda acil ve uygun bir yanıtınızı bekliyorum.

Saygılarımla,
[Ö*** A****]

17 Şubat 2024 20:57 (Şikayetten 1 saat sonra)
22 Şubat 2024 09:38

Binance Ekibi'ne, Sorunumu sürekli ve sürekli olarak görmezden gelmenizden son derece rahatsız oldum. Sorunumu çözmeden geçen 10 günden fazla zaman geçti, ancak önemli bir çözüm alamadım. Hesabımın neden dondurulduğuna dair net bir cevap vermediniz, önceden uyarı olmaksızın veya açıklama yapmaksızın. Ayrıca, acil tıbbi bir durum nedeniyle acilen para çekme talebinde bulunduğumda defalarca sizinle iletişim kurdum. İnsani taleplerimi görmezden geliyor ve hayati önem taşıyan insani konuları unutuyor gibi görünüyorsunuz. Bu paranın hayat ile ölüm arasındaki farkı yapabileceğini hatırlatmalı mıyım? Bu paranın hesabımda bulunan miktarının bir insanın kaderini etkileyebileceğini hatırlatmalı mıyım? Bu, benim ve tedavi ve sağlık hizmetlerine bağlı olan hastaların aşağılayıcı ve tahrik edici bir şekilde görmezden gelindiği noktaya geldi. Bu nedenle, bu sorunun acilen çözülmesini ve hesabımın yeniden açılmasını ve dondurulmasına neden olan neden hakkında net açıklamaların yapılmasını ve içinde bulunan paranın hızlı bir şekilde çekilmesinin sağlanmasını talep ediyorum. Bu çağrıyı bir kez daha görmezden gelmeyin, çünkü artık ihmal edilebilir bir konu değil, hayat ile ölüm arasında bir mesele haline geldi. Cevabınızı ve acil hareketinizi bekliyorum.

Orhan
Orhan

Sorun düzeldi mi bu süreçte neler yaptınız ve ne kadar sürdü bilgi verir misiniz

Çözüm yok

Aynı şekilde benimde

Faruk

Sizin yine iyi benim şikayetimi bu platromdan da kaldırdılar

Aydın
11 Ocak 2024 10:58
Binance Paramı Rehin Tutuyor!
Selma sonuçtan hiç memnun değil

Binance Hesabım Bloke Edildi, Birikimlerim Ve Açık İşlemlerim Riskte!

Selma
28 Eylül 2025 23:25
Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Ramazan
02 Ocak 2024 10:52