Cem sonuçtan hiç memnun değil

Binance Güvenlik Açığı Mağduriyeti

03 Aralık 2024 01:22

Binance şirketinden çok yüklü miktarda varlıklarım çalındı, 2022 kasım ayından beri uğraşıyorum. Hesabımdan varlıklar çalınmadan önce telefonuma kod gelmeye başladı. Destek ekibine ulaştım, hesabımın çalındığını ve bloke etmelerini söyledim fakat müşteri temsilcisi beni oyaladı, elimden hiçbir şey gelmedi.

İşin tuhaf kısmı da varlıklarımın p2p ile satılıp Papara hesabına çekilmesi. Bu tamamen Binance şirketinin güvenlik açığıdır. Hesapta benim ismim ve soy ismim olan Papara cüzdanım kayıtlıyken, hırsız kendi adıyla yeni bir cüzdan oluşturup saniyeler içinde çekimi gerçekleştiriyor. İsmi duyulmamış borsalar bile sadece kendi adına olan banka cüzdanlarına çekim yaptırırken, Binance gibi sözde büyük bir borsanın bu denli güvenlik zaafiyeti ötesinde ihmale anlam veremiyorum.

Kesinlikle şirket arkamızda durmuyor. Benim neredeyse bir ev parası çöp oldu. Destek ekibi, kolluk kuvvetlerine gidin diyerek sürekli geçiştiriyor. Bu acı tecrübeyi sizinle paylaşmayı borç bildim, 2 yıldır yaşamadığım psikolojik, ekonomik ve sağlık sorunu kalmadı.

03 Aralık 2024 02:41 (Şikayetten 1 saat sonra)
Cem
Cem
07 Aralık 2024 02:32

Şimdi çok sevgili Binance ekibi ben ne zaman canlı desteğe bağlansam müşteri temsilcilerinizden bol bol dua alıyorum. Şaka yapmıyorum 😄 desteğe yazıyorum madem sorumluluk reddi yapıyorsunuz bu paraları çalan şahıslar nasıl oluyor da benim hesabımdan kendi isimlerine kendi banka bilgilerini girerek paraları çekebiliyorlar bu Binance in güvenlik açığı değil mi diye sorduğumda evet efendim bu bir güvenlik açığı gibi gözüküyor bunu gerekli departmanlarımıza bildirdik dualarımız sizinle cevabını alıyorum. Yani olay o kadar trajikomik hale geldi ki tüm samimiyetimle Binance de fonlarını tutan arkadaşlara da naçizane tavsiye olsun Binance i gözünüzde büyütüp hodl yapıp spot hesaplarınız da yüklü miktarlar tutmayın arkadaşlar hesabınızı patlatırsa şahıslar öyle 20 farklı Bitcoin cüzdanlarına paranızı çekmeyle uğraşmalar direkt kendi banka bilgilerini yazarlar tüm fonlarınızı çekerler siz bunu görürsünüz destek ekibine yazarsınız tabi paralarınız gittikten sonra hesaba bloke koyarlar. 🙂 Sonra da bol bol dua alırsınız arkadaşlar naçizane tavsiyemdir. 😉

Mustafa sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 16:26
"İlgilendiler problem Binance tarafında çözüldü teşekkürler"

24 Ocak 2024 15:18

Binance Hesabımda Kilitli Kalan 300 Bin Dolar!

Abdulkerim
11 Şubat 2025 17:34
Hamza sonuçtan hiç memnun değil

Hamza
15 Şubat 2024 18:38