Metehan
08 Eylül 2023 15:55

7 Eylül 2023 unfıusdt uzun vadeli short işlem açtım. 109 USDT kar elde ettim. Bugün pnl karlarını incelerken 8 Eylül'de zarar gösterdiğini fark ettim. İşlem geçmişine baktığımda fonlama ücreti kesintileri fark ettim. -33.33 +-47.4148+-25.09+-24.35 olmak üzere dört adet komisyon için toplam 130 USDT kesinti yapmışlar. Yani sizin anlayacağınız Binance 109 USD kar ettiğimi zannederken 21 USDT zarar etmişim. Binance vadeli işlem için yeni sloganı vadeli komisyon ücretlerinde THY yarışıyoruz. Ben hayatımda hiç böyle bir şey görmedin kazandığın paradan fazla komisyon ödeyecekseniz bunun adına da komisyon ücreti diyeceksiniz. Sizi uluslararası mahkemelere dava etmek lazım. Meydanı boş bulmuşsunuz.

08 Eylül 2023 18:53 (Şikayetten 2 saat sonra)
09 Eylül 2023 20:01

Ömer
Ömer

Bu nedir ya bu kadarda pes

Harun
Harun

Binance uygulamasını kimse indirmesin bile yalan dolan hep sürekli bakiyenizi kendi kendine sıfırlıyor ve herkes para kazanacağını sanıp giriyor ama herkes kaybediyor çünkü Binance uygulaması kullanıcı telefonuna göre coin yükselip düşüyor ve yatırımınız ne yöndeyse ters yöne gidip bakiyenizi komple alıyor

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
06 Nisan 2025 02:40
Binance Vadeli İşlemlerinde Yanlış Fonlama Ücret Kesintileri Ve Zarar
Erkan sonuçtan hiç memnun değil

Binance Yüksek Fonlama Kesintileri

Erkan