17 Şubat 2024 03:54

Tarih: 17.02.2024. 15.02.2024 tarihinde oynadığım İddaa kuponlarında belirsiz uygulamalarla karşılaştım. 2,5 gol üstü sıfır sistem kuponum milyoner.com uygulamasında mevcut değil. Her şey yarım yamalak gösteriliyor ve kupon numaralarının tamamı gösterilmiyor. Eksik bilgiler verilerek mağdur ediliyorum. Bir kayıp kuponum varken, iki kuponun aynı seri numarası taşıması gibi sorunlar yaşadım. Oyun içerisinde kuponları keyfi olarak iptal etme durumlarıyla karşı karşıya kaldım. Kupon kazandığında ise herhangi bir değişiklik yapma hakkı saklı tutuluyor. Uygulamada yüksek bahisler yaptığımda telefonumun performansında düşüşler oluyor. Bilyoner.com hesabımın istenildiği gibi yönlendirildiğini düşünüyorum ve bu durumdan rahatsızlık duyuyorum.

17 Şubat 2024 14:14 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sayın Üyemiz, Talebiniz ile ilgili Bilyoner Müşteri Temsilcimiz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapıldığını iletmek isteriz. Size daha hızlı hizmet verebilmemiz için talebinizi, Bize Yazın sayfasından veya Bilyoner Müşteri hizmetlerini arayarak iletebilirsiniz. Saygılarımızla

Kazanan Kuponumun Ödemesi Yapılmıyor, Güvenim Sarsıldı!

04 Ekim 2025 00:07
Erdal sonuçtan hiç memnun değil

Kazanan Kuponum Hatalı Sonuçlandı, Ödemem Yapılmadı

25 Eylül 2025 22:46