Ebru sonuçtan hiç memnun değil

Bilet Dükkanı Yalan Bilgiyle Bilet Sattılar

13 Mayıs 2024 11:08

İnternete Türk Hava Yolları telefon numarası yazdığımda bu firmanın numarası çıktı. Çünkü reklam vermişler arama motorunda arandığında orijinal firma yerine çıkmak için. Bende direkt olarak aradım. Bebek için uçak bileti almak gerekiyor mu diye sormak için. Açtılar Ve açıldığında hiç acente olduklarını söylemediler. Demek zorundada değillermiş öyle ilettiler. THY miş gibi konuşuluyor. Sonrasında sitede fiyatlar daha ucuz siz neden pahallı fiyat veriyorsunuz dedim. Çalışan kişide 6 dakikaya fiyatlar güncellenecek siz siteden o fiyata alsanız dahi provizyonda kalıp iade edilecektir o fiyata şu an siteden alamazsınız diye yalan ve yanlış bilgi verdiler. O an biz acenteyiz demediler sanki THY miş gibi konuşup fiyat güncellenecek almazsanız gibi göz korkutmaları yaptılar. Fiyat farkının sebebi acente oldukları için 2400 TL civarı kendilerine fiyat alıyorlarmış bunun bilgisini hiçbir konuşmada vermediler. Üstüne bir de öyle dehşet bir üslupla konuştular ki bende THY çalışanı böyle olmaz dedim hatta şikayet kaydı oluşturdum. Bir de biletler tükenmek üzere, fiyatlar birazdan güncellenecek dedikleri için ve iade edilmesiyle uğraşmayalım diye telefondan verelim dedik. Sonra aradım çağrı merkezini bilet alımı sağladım. 5 dakika sonra iptalini istedim. Ama benden 5500 TL civarı kesinti yapılacağını söylediler. Kabul etmedim hatta yalvardım ama hala üslupsuzluğa devam ettiler. Bana yalan, yanlış bilgi ve eksik bilgi vererek bilet satıp benden fazla para aldılar. Tamamıyla
dolan dırı cı lik Doğru bilgiyi iletselerdi THY nin sitesinden alırdım zaten. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruyorum bugün bana yalan yanlış sattıkları bileti 1 kuruşuna kadar alacağım. Şimdi her şikayete yazdığınız gibi kaydınızı bulamadık yalanını uydurmayın ben size kaydımı buldururum merak etmeyin

13 Mayıs 2024 13:12 (Şikayetten 2 saat sonra)
14 Mayıs 2024 15:02
14 Mayıs 2024 15:11

Alt ya da üst acente olmanız fark etmiyor siz çekim yaptığınız için Tüketici Hakem Heyeti'ne sizi vermek durumundayım. Çalıştığınız insanlara ve firmalara dikkat etmek sizin sorumluluğunuz. Dava açtığımda devlet sizden tahsil ettiğinde belki sizde onlardan o zaman tahsil edebilirsiniz. Ama sizi ve alt acentelerinizi hiçbir şekilde önermeyeceğim

14 Mayıs 2024 15:12

Ve her seferinde şikayet yazmaya bilet almalarını engellemek için elimden geleni yapacağıma şüpheniz olmasın.

14 Mayıs 2024 15:13

Ben mağdur oldum başka kimselerin parası gasp edilmesin başkası mağdur olmasın

14 Mayıs 2024 15:15
14 Mayıs 2024 15:21

Firmanız değil ama parayı çeken sizsiniz param size yattı sonuç olarak slipte sizin adınız yazıyor sizin adınıza satış yapan firmadan da siz sorumlusunuz dolandırıcılık yaparak paramı gasp ettiler sizde baş acente olarak yardımcı olamadınız ne yazık ki sorumluluk size ait oluyor teşekkürler hakem heyetinde görüşürüz

14 Mayıs 2024 15:22

İntikal etmeden yapmanız gerekiyordu ama yapamadınız parayı çekerken siz ama yardımcı olurken onlar oluyor ne yazık ki artık güvenemiyorum

Ebru sonuçtan hiç memnun değil

15 Mayıs 2024 20:59

31 Ağustos 2023 10:53
Can sonuçtan memnun

30 Haziran 2023 10:37

09 Haziran 2024 19:06
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Tuğçe
16 Aralık 2024 12:02