Ücret İadesi Beklerken 3 Ay Geçti

30 Kasım 2024 17:456.672

Ağustos sonunda Kızılay'da bulunan Bil-Fen dershanesine Üniversite hazırlık kursuna oğlumu kayıt yaptırdım, kurs başlayınca 1 hafta devam etti. Sonra kaydını aldık. Tamamını ödediğimiz kurs ücretinin iadesini istedik. 3-5 güne tamamını iade edeceklerini söylediler. Bugün yarın, hafta diyerek 3 aydır hiçbir iade olmadı.

30 Kasım 2024 17:38

Bil-Fen dershanesi kurs ücretini 3 aydır iade etmiyor.

Ağustos sonunda Kızılay'da bulunan Bil-Fen dershanesinin Üniversitesi hazırlık kursuna kayıt olduk. Kurs başlayınca oğlum 1 hafta devam etti. Sonra kaydımızı aldık. Tamamını ödediğimiz kurs ücretinin iadesini istedik. 3-5 güne tamamını iade edeceklerini söylediler. İade yapmadılar. 3 aydır ödediğim paradan hiçbir iade alamadım. Telefonlara cevap vermiyorlar, sürekli kapalı.

Yılmaz
9 Şubat 2025 23:18

Bir hafta kadar devam ettiğimiz kurstan, 6 aydır hiçbir para iadesi alamadım. Bil-Fen Dershane ve kurs merkezi Kızılay'da. Hangi hizmeti bana verdiniz ki iade yapmıyorsunuz. Anlamak mümkün değil. Hiçbir iade yapmayacaklarını söylüyorlar.

Yorumlar(16)

7 Ocak 2025 01:50

Kurum başa bela bir şey eğitimciler yok başında biz öğretmen olarak çalıştık maaş alamadık şikayetinizi yapın her yere ki bir daha insanları kandırmasınlar

13 Aralık 2024 15:46

Firma bilgisi nedir

13 Aralık 2024 15:31

Evraktaki firma ismi nedir

6 Aralık 2024 16:21

Yarısından daha azını alabildik telefonlar açılmıyor kapı duvar birlik olup savcılığa suç duyurusunda bulunabiliriz ben gerekli yerlere şikayetlerimi yaptım

30 Kasım 2024 18:01

Bizde aynı şekilde bekliyoruz ayın 5 ine gün verdiler sözlerini tutmazlarsa savcılığa suç duyurusunda bulunacağız

Bil-Fen Dershanesi 2 Aydır Para İademi Yapmadılar!

29 Ekim 2024 22:566.325

Ağustos ayında Kızılay Bil-Fen dershanesinin deneme kulübüne kayıt yaptırmıştım. Memnun olmadığım takdirde paramın kesin...

3 Destek2 Yorum

Bil-fen Dershanesi 1 Yıldır Paramızın İadesini Yapmıyor

28 Nisan 2025 15:124.886

Kızılay'da bulunan bil-fen dershanesine hazırlık kursuna kayıt yaptırdık kurs başlayınca 1 hafta gitti gitmedi. Tamamını...

2 Destek