Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 19:30

Geçen hafta Bianca Stella sitesinin kim yaptırım bölümünden Z***p Hanım'la mutfak dolap kapakları, tezgah ve tezgah arası için anlaştık. 5000 TL kapora yolladım. Eşim, sadece tezgah arası ve tezgahı yaptırmamı istedi. Z*** Hanım 'Tamam' dedi. Dolaplar dahil fiyatı 10.000 TL iken yaptırılan işlem için 3500 TL ödedim. O gün şekerim sürekli düştüğü için uyuyakaldım. '24 saat sonra girin mutfağa' dedi. Ben de tam 24 saat bekledim. Orta gri renk istemiştim fakat açık gri yapmış. Sorduğumda dolapta ve tezgahta ışık farkı olduğunu söyledi. Bugün baktığımda musluk arkasının soyulduğunu fark ettim, daha üzerinden bir hafta geçmişti. Bianca Stella'ya güvenmiştik, tavsiye edilenlere güvenmiştik. 'Kendimiz yapmayalım, profesyonel yapsın' dedik. Şimdi paraya mı yanarsın, yoksa tezgahın rezil olmasına mı yanarsın diye düşünüyorum.

25 Şubat 2024 12:01

Bu ay Bianca Stella sitesinin kim yaptırım bölümünden z***p Hanım'la mutfak dolap kapakları, tezgah ve tezgah arası için anlaştık. 5000 TL kapora yolladım. Eşim, sadece tezgah arası ve tezgahı yaptırmamı istedi. Z*** Hanım 'Tamam' dedi. Dolaplar dahil fiyatı 10.000 TL iken yaptırılan işlem için 5000 TL ödedim. O gün şekerim sürekli düştüğü için uyuyakaldım. '24 saat sonra girin mutfağa' dedi. Ben de tam 24 saat bekledim. Orta gri renk istemiştim fakat açık gri yapmış. Sorduğumda dolapta ve tezgahta ışık farkı olduğunu söyledi. Bugün baktığımda musluk arkasının soyulduğunu fark ettim, daha üzerinden bir hafta geçmişti. Bianca Stella'ya güvenmiştik, tavsiye edilenlere güvenmiştik. 'Kendimiz yapmayalım, profesyonel yapsın' dedik. Şimdi paraya mı yanarsın, yoksa tezgah rezil olmasına mı yanarsın diye düşünüyorum.

Yapabileceğimiz işlemi yine profesyonellere bırakalım dedik firmanın kendi web sayfasında tavsiye ettiği (Instagram dekor3atolye) paylaşım yapan Zeynep hanım yaptırdık sonuç hüsran verdiğim fahiş fiyat 5.000 liraya mı yanayım tezgahımın rezil olduğuna mı yanayım 3,4 haftadır sinir hastası oldum ona mı yanayım tezgahımın her yeri atıyor Firma yetkilisi Gökan by aradı sonra Zeynep hanım aradı fakat hiçbir şey sonuç alınmadı hanımefendi bugün isim var hastayım yarın bugün yarın salladı 2 haftadır onu bekliyorum geçen haftayı bitirdik bu haftayı bitirdik ben hakkımı artık hakkımı asliye hukuk mahkemesinde arayıp TCK 157, 158 dava açacağım tüketici heyetini. Sanayi Bakanlığı her yere şikayetimi bildireceğim. Kolay kazanmıyoruz kendisinede bildirdim çevrim içi görmüştür zaten

24 Şubat 2024 01:27

Yapabileceğimiz işlemi yine profesyonellere bırakalım dedik firmanın kendi web sayfasında tavsiye ettiği (Instagram dekor3atolye) paylaşım yapan Zeynep hanım yaptırdık sonuç hüsran verdiğim fahiş fiyat 5.000 liraya mı yanayım tezgahımın rezil olduğuna mı yanayım 3,4 haftadır sinir hastası oldum onu mu yanayım tezgahımın her yeri atıyor Firma yetkilisi Gökan by aradı sonra aradı Zeynep hanım aradı fakat hiçbir şey sonuç alınmadı hanımefendi bugün isim var hastayım yarın bugün yarın salladı 2 haftadır onu bekliyorum geçen haftayı bitirdik bu haftayı bitirdik ben hakkımı artık hakkımı asliye hukuk mahkemesinde arayıp TCK 157, 158 dava açacağım tüketici heyetini. Sanayi Bakanlığı her yere şikayetimi bildireceğim. Kolay kazanmıyoruz kendisinede bildirdim çevrim içi görmüştür zaten

Ek
bianca-stella-profesyonel-yaptigi-boya-atiyor-3.jpg
10 Şubat 2024 20:15

Hata düzeltmek isterim belirmek isterim. Bir Bianca stella boyacısı 3.500 TL tezgah ve fayansa fiyat verdi Zeynep hanım 5.000 TL kaparayi aldığı için 5.000 TL boyadı

11 Şubat 2024 16:04

Gökan beye samimiyetti de dolayı teşekkür ederim

24 Temmuz 2024 18:38

Sitesinden aldığım isimlerle, firma önermiş bu isimleri, onlara boyattım, kendim de boyamadım. Daha önce de sorun yaşadım, sorun yaşanmamı şikayet açtım. Sonra kadın geldi, düzeltti güya. Ama her yerde atıklar var. Korkuyorum, elimi sürmeye korkuyorum, alıp başına gidecek diyerekten. Yani bunu ben kendim de boyamadım, profesyonelleri gelip boyadı. Şu rezilliğe bakar mısınız? Sürekli atıyor, her yere atıyor. Yani elimi şey yapsam gidecek diye korkuyorum yani. Verdiğin paraya mı yanarsın, çektiğin eziyete mi yanarsın, çektiğin strese mi yanarsın? Şurayı hiç kullanmıyorum, bakın burada bile atmış yani. Bırakın ben yalnız yaşayan ve çalışan bir insanım yani. Yemek yapan bir tip de değilim. Buna istinaden bu kadar, bu kadar yer atmış yani. Bir de normal bir ev hanımının ve ailenin kullandığını düşünemiyorum yani. Acil çözüm yapılmasını istiyorum.

27 Temmuz 2024 15:17

Ben yandım hiç kimse yanmasın arkadaşlar CİMER şikayet açıyorum Marka ürünün arkasında durmuyor Ben bunu kendim boyamadım onların sitesinden aldım profesyonel kişiler boyadı ve bu boya atmaz dendi ve 6 ayda atıyor bırakın ki zaten 3 günde atmaya başlamıştı

29 Ağustos 2024 17:50
bianca-stella-profesyonel-yaptigi-boya-atiyor-1.jpg

İnsanları nasıl muamelesi yapıyorlar görün bir şey yapmadılar parayı aldılar tezgahımı rezil ettiler beni sinir hastası ettiler. Her sosyal medyada her yerde de yazmaya devam edeceğim

10 Kasım 2024 08:39
Bianca Stella Profesyonel Yaptığı Boya Atıyor

Bir gelişme olmadı aramadılar sormadılar ilgilenmediler günden güne beter oluyor Ben bu hatayı yaptım siz yapmayın

Alper sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 12:20
Bianca Boya Banyo Duvarında Soyulma Ve Kavlama Sorunu
Hülya sonuçtan hiç memnun değil

Bianca Boya Bianca Stella Müşteri Hizmetleri Sorunu

19 Haziran 2023 11:26