Demet sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 18:19

UBS Yatırım @ BGC Menkul şirketi Mart ayında bana ulaştı. Forex olmayan bir sistemden bahsetti ve beni ikna etti. 10 bin lira yatırım yapmaya başladım. Forex olan ama olmadığını iddia ettikleri sistemde işlemler yapmaya başladım. Maliyet düşürme diye bir şey olduğunu söylediler. Elimde ters te kalan işlemlerden kurtulmak için 343 $ istediler, sonra kapatamıyoruz deyip 205 $ gerekli dediler. Onu da yolladım, bu arada hesap bilgilerimi aldılar parayı aktarmak için. Birden işlemlerdeki makas aralıklarını açtılar, birden hesap eksiye düştü. Koruma dedikleri bir sistem var, hesabı kilitliyorlar. Müdahale etmemi engellediler. Hesabı kapatmak için 1000 $ istediler, tehdit ettiler. Kurum sizi borçlandırıp bu parayı alır diye adıma yapılan, yapılacak hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Kullandıkları telefon hatları: 0542********59, 0232 905 57 41, 0312 905 5132. Sistemdeki rakamlar ile oynuyorlar, makas açıyorlar. BTicaret diye web sayfası kullanıp oradan işlem yaptırıyorlar, asla gerçek değil. Perss E-Ticaret Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bu hesabı kullanıyorlar. TR28**************************58
Bu IBAN'ı kullanıyorlar. Ciddi bir kurumu kopyalamışlar.

profile profile profile

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 14:12
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
06 Haziran 2024 10:26
Ig Group 'un Yatırım Vaadi Ve Hüsran
Ig Group 'un Yatırım Vaadi Ve Hüsran

24 Ekim 2024 14:07
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Master Trade Ve Mypayz A. Ş Şikayeti

01 Şubat 2025 18:03
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

İO Yatırım Vaatler Ve Beklenmedik Kayıplar!

25 Nisan 2024 22:17
İO Yatırım Vaatler Ve Beklenmedik Kayıplar!