Aydın sonuçtan hiç memnun değil

İO Yatırım Vaatler Ve Beklenmedik Kayıplar!

İO Yatırım Vaatler Ve Beklenmedik Kayıplar!
25 Nisan 2024 22:17

İo Yatırım'da s*** e*** adında bir şahıs, sürekli hesap açmam için ısrarla beni arayıp, kendileriyle çalışmamı istedi. Devamlı uzak durdum, sonra s*** Hanım adında birisine yönlendirildim. O da bana, USB Menkul Değerler'in kap bilgilerini göstererek, aracı kurum olduklarını iddia edip, Entra hisselerinden kendilerine ayrılan payları dağıtacaklarını söyledi. '3.5 seviyesinde satabilirsiniz' dediler. Ben de kabul edip 100.000 TL yatırdım ve dağıtımda 68.000 TL değerinde Entra hissesi aldığım söylendi. Daha sonra kalan para ile küçük bir işlem yapmayı teklif ettiler. Kaldıraçlı işlem yapmak istemediğimi söyledim, ancak 'sıkıntı olmaz' dediler. Bayram arası işlemlerimi 'koruma altına aldık' diyerek güvence verdiler. Bayram sonrası ise durum değişti. A*** Bey, 'teminatınız yetersiz, 1000 dolar daha yatırın' dediler. Ben ise '900 dolar yatırırsanız kapatırız' dedim. Fakat her seferinde marjin yükseldi ve daha fazla para yatırmamı istediler. Sonunda s*** Hanım ile tartıştım ve Genel Müdürlüğü arayacağımı söyledim. N*** h*** adında birisi arayıp, 'hemen 4600 dolar yatırın, aksi takdirde 24.000 dolarınız yanacak ve borçlu olacaksınız' dedi. Ben yatırmayı reddettim ve paramı geri istedim. Başta kazandırıyor gibi yapıp sonra büyük işlemler açarak ve 'koruma altına aldık' diyerek sürekli zarara uğratıyorlar. Şu anda 500.000 TL kaybettim ve hesabımda 5000 dolar kalmış durumda. 'Bu parayı yatırmazsanız hesabınız kapanacak' diyorlar. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Aydın
09 Haziran 2024 15:09

Merhaba arkadaşlar lar şirket i şikayet ettim ve savcılığa verdim... Ardın dan mahkemeden İttihat tedbir kararı alarak para yatırdığım şirketleri 8cra işlemi başlattım oaramin tamamı olmasa da bir bölümünü olan parayı yakaladım... Eğer sizde bu şekilde benim gibi ilerlerseniz bir sonuç alma ihtimaliniz yüksek. Daha hızlı hareket etmektesiniz Avukat yardımı ile ilerleyin. Benim tanıdığım avukat veli sayin bu iste bayağı hızlı hareket ediyor isteyen okursa kendi ile irtibata geçebilir

Ayhan

Merhaba bende aynı yöntemin kurbanıyım. Bende yarın savcılık üzerinden şikayette bulunacağım. Kullandıkları program tamamen sahte gerçekte bir şey almıyor. Henüz benimle irtibatları devam ediyor. Paramı çekebilmek için hesabımı yükseltmem gerektiğini bunun için yeniden benden para talep ettiler, bende süre istedim.

Aydın

Aynen benim ile de hala irtibat halindeler ve para ilave etmem gerektiğini 98 bin tl bende yok dedim... Dediğiniz gibi program sahte benim içeride ödemem gereken marjin seviyesi düşüyor arıyorlar marjin birden 3000 dalara çıkıyor ne tezgah a düştük kendi paramız ile rezil olduk

Yakup sonuçtan hiç memnun değil

İntrö Markets İntrö Markets Şikayet

Yakup
19 Eylül 2024 11:38
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Seda
19 Temmuz 2023 18:53