Bezmiâlem Vakıf Üniversitesi Hastanesi Durum Bildirir Raporu

25 Temmuz 2023 20:526.702

Benim çocuğum SMA tip 1 hastası evde fizik tedavi alıyor. Rehabilitasyon merkezi kurumdan geliyorlar, yalnız kurum aradı rapor süreniz bitiyor dedi. Yenileme gerekiyor dedi. Bizde gerek Eğitim Hastanesi, gerek Üniversite Hastaneleri gittik, maalesef kimse böyle bir rapor bizde yok dediler. Alt tarafı durum bildirir raporu istiyorum. Bu sıcakta çocuk kucağımda hastane hastane dolaştım, maalesef olmadı. 3 hekimli durum bildirir raporu örneği elimde var, hastaneye gösteriyorum ama yine de yok diyorlar ya da bilmiyorlar ya da işlerine gelmiyor anlamadım. Bu konuda çok mağduruz, bize yardımcı olacak kimse yok mu? 3 hekimli durum bildirir raporuyla evde fizik tedavi alması uygundur yazısı.

28 Temmuz 2023 11:49 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Mesut K., Sunmuş olduğumuz hizmetlere yönelik yaptığınız geri bildirim ile hizmet kalitemizi değerlendirme ve iyileştirme olanağı sunduğunuz için teşekkür ederiz. Hizmet süreçlerimizle ilgili yaşamış olduğunuz aksaklıklar ve düşünceleriniz kurumumuzun ilgili birimleri tarafından değerlendirilerek, tarafınıza bilgi verilecektir. Sağlıklı günler dileriz.

Medical Park Hastanesi Fizik Tedavi Randevularında İletişim Sorunu Ve Mağduriyet

Fizik tedavi için istediğim saate yer olmadığından beni askıya aldılar fakat daha sonra boş olan saatlerde fizik tedavim...