Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Bezmialem Hastanesi Çalışanlarının Saygısızlığı

Bezmialem Hastanesi Çalışanlarının Saygısızlığı
22 Eylül 2023 23:54

Akşam hastaneden çıktım ve insanların yanılıp da gelmemeleri için buraya yazmak istedim. 20.20'de iç hastalıklarına randevumuz vardı. Annem rahatsız, kanında bir sorun var. Başka hastaneden emin olamadığım için güvenerek geldim. Doktorumuz M***** H**** Y****, çok güzel ilgilendi, dinledi, muayene etti. Kan ve röntgen istedi. Odadan çıktık, önce sekreter hanımın gelmesini bekledik, kaydı açtırdık. 1370 TL kan ve röntgen ücretini ödeyip, hemşire hanımın gelmesini bekledik. Yanında başka hastane personeli, kapalı bir bayanla sohbet ediyordu. Annemi kan alma koltuğuna oturttum, yine bekliyoruz, baktım gelmiyor, kapıya çıktım, yine bekledim, sonra sordum, 'Biz ne kadar bekleyeceğiz?' diye. Beni öyle azarladı ki, gerçekten çok şaşırdım. Zaten sonucu şimdi göstermeyeceksin, bekle işimiz var, herhalde, deyip umursamadı. Ben kalakaldım. Öylece odaya söylenerek girdi. Ben o anda iptal istiyorum dedim. İçeriden ne varsa sanki iki dakikalık iş, kanı alayım diye seslendi. Ben iptali beklerken, sekreter hanım ama teyze, hasta iptal etmeyelim dedi. Hastalıkla psikolojik etki yapmaya çalıştı. Kimseye bağırıp sorun çıkarmadan hastaneyi terk ettim. Yaşadığım gibi anlattım. Gitmeyiniz. Bu arada yoğunluk olsa, hemşirenin halini anlarım, kolay değil, yetişemez diye. Ama gayet muhabbet halinde idiler. Olay saati 21.20 sıralarıydı.

27 Eylül 2023 14:54 (Şikayetten 4 gün sonra)

26 Aralık 2023 18:07

İlgisiz Ve Para Odaklı Hastane Deneyimi