Sucukvesalam sonuçtan hiç memnun değil

Kusurlu Çanta Ve İade Sorunu: Beyza Çantam'dan Hayal Kırıklığı

21 Ekim 2024 21:46

Beyza Çantam markasından çanta aldım ve Ürün hatalı geldi. Resimlerini ve videosunu yükleyebilirsem yükleyeceğim. Ürünün iadesi değil değişimin olacağını söylüyor. Ürünleri hem kusurlu hem de değişim diyorlar. Gönderdikleri çantanın da aynı kusuru olup olmayacağını bilemem. Gönderdikleri ürün de kusurlu gelirse geri almayacaklarına adım gibi eminim bu konuda benzer şikayetler gördüm. WhatsApp yazışmalarım da mevcut. Üründe bir sorun yok diyor ama kendisi videoda çakmakla sorun giderildi diyor. Bana gelen çanta kusurluydu ve kusurlu ürünlerini satmasını biliyorlar iadeyi kabul etmiyorlar. Ürünü iade ettim şu an çanta ellerinde sadece değişim olacağını söylüyorlar ve kusurlu gönderdikleri ürün olmasına rağmen gönderilen ürünün de kargo ücretinin benim ödemem gerektiğini söylüyorlar.

27 Ekim 2024 20:30

Ürün kusurlu olduğu halde ürün kusurlu değil dediler. Ürün bana gelirken 70 TL kargo parası ödedim. İade yok değişim dediler değişim için de kargo parası ödemem gerektiğini söylediler. İade olsun diye direttim iade için de ürünün bana gelirken ve ürünü gönderirken kargo parası olan 150 TL kesik göndereceklerini söylediler ben zaten ürün bana gelirken 70 TL ödedim resmen sıkıntılı bir marka. 3 gün oldu hala paramı iade etmediler sözde büyük firmalar ama 200 TL yi 3 gün oldu hala iade edemediler. Pişmanlıksın beyza Çantam firması hem mağdur ediyorsunuz hem de zor durumda bırakıyorsunuz ve üstüne insanlardan nasıl daha fazla para alırım derdindesiniz.

14 Ekim 2024 17:41

12 Mart 2024 13:55

Meri Çanta Yanlış Ürün Ve Eksik İade: Müşteri Mağduriyeti

05 Mart 2025 14:15
Merve sonuçtan hiç memnun değil

10 Mayıs 2024 23:09
Seda sonuçtan çok memnun