27 Nisan 2023 12:58

Bet office çok kötü. Sadece para yatırmaya kurulmuş bir site. Birkaç defa para kazandık diye limitlediler. Bir kupona en fazla 14 ₺ basabiliyorum, şaka gibi. Kupon kupon yaptım, uzun vadeli kaybetti. 24 saat geçtiği için bonus vermedi. Asla oynamayın, asla tavsiyemdir.

28 Nisan 2023 15:14

Bonus istiyorum bana söylenene bak mesai saatleri içerisinde aktarılacak diyorlar bu nasıl bir saçmalık hangi bahis sektöründe böyle bir şey var ki ben ne zaman istesem yüklenir bonusum mesai saatleri içinde istedim hakkınız yok deyip kopyala yapıştır yapmaya devam ettiler para yatırdım yatırdığım hesap sahibi bana tepki veriyor bu nasıl bir saçmalık

28 Nisan 2023 14:41

Betoffice berbat bir site yıllardır oynuyorum kaybediyorum biraz kazanmaya başlayınca hemen limitlediler hem de öyle limitlediler ki para yatırıyorum bahis almama izin vermiyorlar paramı verin diyorum çevrim istiyorlar hiç istemediğim alanda çevrim yaparken binlerce param gitti asla bulaşmayın kaç defa chate bağlandım ısrarcı olumca chtten kovup atıldım boş ilgisiz bir site lanet olsun gram keyif bırakmadı

Ek
27 Nisan 2023 13:14 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhabalar, Sitemizde sorun yaşadığınızı duyduğumuza üzüldük. İlettiğiniz ekran görüntüsünü ve şikayet detaylarını yetkili birimlerimizle paylaştık. Tarafınıza en kısa süre içerisinde ulaşıp mağduriyetinizin giderilmesi adına gerekli adımları atacağız. Saygılarımızla, BetOffice.

28 Nisan 2023 14:42

Lanet olsun size defalarca canlı desteğinize bağlandım bir kez ilgi duyulmadı şikayet yazınca mi ilginizi çekti

28 Nisan 2023 16:21

Merhabalar, İlettiğiniz güncel verileri yetkili birimlere ilettik. Görüşmenin ilerleyen aşamalarında bu bilgileri dikkate alacağız. Saygılarımızla, BetOffice

28 Nisan 2023 16:49
28 Nisan 2023 17:29

Acemiliği gorebiliyormusuz

Haksız Kazanç İptali Kararının Gözden Geçirilmesi Ve Açıklama Talebi

31 Mart 10:43

Betoffice Ruletinde 3500 TL Bakiyem Aniden Silindi Ve Destek Yardımcı Olmadı

30 Aralık 2025 02:30
betoffice-ruletinde-3500-tl-bakiyem-aniden-silindi-ve-destek-yardimci-olmadi-3.jpg

Adil Olmayan Oyunlar Ve İlgisiz Müşteri Hizmetleri Mağdur Ediyor

08 Kasım 2025 15:53