Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Berra Mobilya Nata Vega Servis Sağlamıyor

07 Mart 2023 09:43

Nata Vega Berra Mobilya dan Temmuz 2022 de teslim aldığımız yatak odası ve oturma odası grubu 8 ay geçmeden dağılmaya başladı. Montaj bölgelerinden çıkan rahatsız edici sesler ve mobilya kapaklarının menteşelerinden düşmesi üzerine 15.02.23 te servis talebi oluşturmamıza rağmen sadece video istendi. Servis durumunu öğrenmek için aradığımızda "parçaları istedik işte daha ne konuşuyorsun? " ve " o paraya böyle hizmet" şeklinde nezaketten uzak yaklaşımlar sergilemektedirler. Zaten biz aramadıkça hiçbir şekilde geri dönüş yapılmamaktadır. 06.03.23 tarihinde arandım ve "evdeyseniz yarım saate geliyoruz" gibi bir programdan uzak yanıt aldım. Çalıştığımızı ve evde olmadığımızı belirtmemiz üzerine "o zaman diğer servis günü 21.03.23 kardeş, o zamana kadar bekleyeceksin" yanıtını aldım. Neden bir aydır aranmadık diye sorduğumda ise bizim iyi niyetimiz olmasaydı kimse seni ne arar ne sorardı" yanıtını aldım. Nezaketsiz davranışlar ve müşteri memnuniyetinden uzak bu kuruluş tarafından mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

Çağlar
Çağlar

Müşterimizin anlatmış olduğu gibi ürünün teslimatından 8 ay sonra karyoladan ses gelmesi şikayetinden dolayı malzeme tedarikli servise gidebilmek adına video istendi videodan tam olarak hangi malzemeden ses geldiği anlaşılmadığı için evine kadar gidilip sesin baza makaslarından geldiği teşhis edildi ürün İnegöl ürünü olduğu için malzeme yi firmadan isteyeceğimizi servise giden arkadaşlar belirtti biz İnegöl'den malzeme beklediğimiz sırada kendisi bizi birkaç kez aradı ürün geldiğinde arayacağımızı söyledik nitekim ürün geldiğinde de servis aracımız o tarafa gelecek gelelim diye aradık ancak kendisi akşam 7 den sonra hizmet istedi mesai saatleri dışında olduğunu söyleyip başka bir güne program yapmak istedik ama bugün o ürün gelecek şeklinde emri vaki bir yaklaşımda bulundu biz de servis sürelerinin normalde 21 iş günü olduğunu açıkladık. Bu şekilde geçen konuşma sonrasında konuyu yargıya intikal ettirdiler ve mahkeme kararını bekleme aşamasındayız okurlarımızın ve müşterilerimizin bilgisine Berra Home.

Yusuf
Yusuf

Tamamen ticari ahlaktan uzak ve yalan beyanlarda bulunuyorsunuz. Size başvuru yapıldıktan sonra ve 1 ay bekledikten sonra sizi aramaya başladık fakat "o kadar paraya böyle hizmet, bir sonraki servis ayın 21inde kardeş o zamana kadar bekleyeceksin, normalde kimse bakmaz buna ama biz bakıyoruz" cümlelerinizi yazmıyorsunuz. Yarım saate evdeyseniz ekip gelecek demenizin üzerine bugün işteyiz ama yarın aileden biri bekleyebilir sizi cevabımızı da yazmıyorsunuz. Ki servis planlamaları daha öncesinden müşteriye bildirilmeli, müsaitlik durumuna göre servis planı yapılmalıdır. Tamamen nezaket içerisinde davranmamıza rağmen servis hizmetinizi yerine getirmiyor, sattığınız ürünlerin garantisi devam etmesine rağmen arkasında duramıyorsunuz. Fatura talep ettiğimizde de biz fatura kesmiyoruz diyerek insanları reddediyorsunuz. Fatura kesmemeniz ve servis hizmeti sağlamamanız üzerine gerekli davalar açılmış olup hakkımızı sonuna kadar arayacağımızı belirtmek isteriz.