Bensan Home Hayal Kırıklığı Ve Hüsran

Bensan Home Hayal Kırıklığı Ve Hüsran
20 Temmuz 2024 22:55717

Büyük hayal kırıklığı mayıs'ın ilk haftası mutfağımızı yapmaya başladılar. İşe başlamadan zaten ücretin büyük kısmını aldılar. Ücretin kalan büyük kısmını da eşim ödemiş ne yazık ki. Bugün 19 Temmuz, 12 hafta geçti ve hala mutfağım ve antre dolabım bitmedi.

Bir de dolapta çatlaklar oluşmaya başladı. Lale boya su alırsa çatlar diyorlar! Mutfak yaptırıyorum. İnşaatçı kendileri bununla ilgili de uyarmıyorlar. Yaptıkları masa daha takıldığı gün çizilmeye başladı. İşi teslim etmedikleri gibi karşımızda bensan Home' un sahibi ü*** b***** da muhatap olarak bulamıyoruz.

Ne telefonlara dönüyor, ne mesajlara! Biz insanlık yapıp ücreti verdik ama ne yazık ki bu insanlığın karşılığını gösteremiyorlar. Parayı alana kadar her şey, iş hikaye!

14 Ekim 2024 16:38

Mart ayından beri yaptırmaya çalıştığım mutfağımın tezgahının bir tarafını ustalar kırarak takmıştı. Değiştirilmesini istedim. Bugün ben evde yoktum ve değiştirdiler. Ü*** bey ( bensan Home'un sahibi) renk farkı olursa taktırmam dediği halde arada koca bir renk farkı olmasına rağmen bu tezgahı taktırmış. Yaptığı işin arkasında durmadığı gibi, bundan sonra mahkeme yoluyla işimizi çözelim diyor. Çünkü neden parasını peşin peşin 2024 haziran ayında aldı!

14 Ekim 2024 18:37

14 Ekim 2024 19:40

Bununla beraber, hani dolapların içerisine sürgülü çöp kutusu konur ya... Ü*** beyin kendisiyle gidip aldığımı çöp kutusunun mekanizmasına hakim olmadığı için bizim mutfağın kapağı eğri ve dışarıda duruyor. Bu düzeltilemezmiş, mekanizmadan kapak dışarıda kalırmış. Ben daha önce böyle bir açıklama görmedim. Yapamadıkları işi mekanizmaya bağlamaları da ayrı tuhaflık.

28 Ekim 2024 21:02
Eki aç

Veee bir bomba daha! Ankastre kapağı 2 haftada elimizde kaldı. İnanılır gibi değil. Sanki ilk kez bize çalışmışcasına kötü işçilik. Yaptıkları işin arkasında da durmuyorlar. Bensan Home ne yazık!

Mutfak Montajında Süregelen Sorunlar Ve Hayal Kırıklığı

14 Kasım 2024 15:142.157

Nereden başlayacağımı bilemedim. Yapılan is her aşamasında sorunlu ve yavaş ilerledi demek isterdim ama ilerlemedi, bir ...

28 Mart 2025 22:46941

18.01.25 tarihinde byr Yapı Ticaret firmasından M****** B**** ile görüşerek mutfak yaptırmak için anlaştık. 70.000 TL kr...

1 Destek