Enes sonuçtan hiç memnun değil

Benelli 125s Gaz Yememe Arızası

03 Mayıs 2024 19:53

Benelli 125s model motosikleti sıfır olarak satın aldım. 6000 devire geldiğinde gaz yemiyor, boğuluyor ve tıkanıyor. Motor arızam çözülememekte. Motor bir haftadır kullanılmıyor. İşe gidip gelemiyorum. Sorunumun çözümü nedir, sıkıntı nedir? Ufak bir bilgi verebilir misiniz? Saygılarımla.

Yorumlar (6)

Resul
Resul

Arkadaşlar 6000 km dir Benelli 125 s kullanıyorum araçta gaz kesme sorunu çok nadir oluyordu lakin pek umursamıyordum bir hafta önce motorun aküsünün yanındaki bir kablo sürtünmeden dolayı yanmış ve ana sigortayı yaktı 2 saat uğraş sonunda arızayı buldum tamir edip motoru topladım yaklaşık iki gün sonra motor aşırı derecede gaz yememeye başladı tekrar söktüğümde gördüm ki benzin filtresini doğru yerine takmamışım ve hortum kırılmış. Hortumları düzenleyip tekrar topladım ve sorun kalmadı ((Özet) ) Benelli 125 s tasarımı dolayısıyla iç dizaynı çok sıkış tıkış olduğundan her arızada direk parça değiştiren servisleri dinlemeyin önce kablo ve hortumları iyice kontrol edin.

Furkan
Furkan

Kanka aynı sorun bende de var ne olur bilen biri yardım etsin sorun neymiş çözebildinmi bilen biri ulaşsın lütfen insta:41. Furk4an

Buğra
Buğra

Kanka aynı sorunu bende yaşıyorum sorunun ne olduğunu öğrenebildin mi?

Ozan
Ozan

Dostum aynı sıkıntı bende de vardı motor yolda giderken kendiliğinden gaz kesti yavaşladı bir daha da çalışmadı götürdüm servise bujileri değiştirdi depoyu temizledi hiçbirinden değilmiş şimdi motor silindir kapağı değişecek dedi 1 ay oldu hala bekliyorum

Benelli 125s Gaz Yememe Arızası
Harun
Harun

Sorun buji ya da bobin yüksek ihtimalle bujiden kaynaklı aldığın bayiye götür bujilerimin kontrol edilmesini istiyorum de sorun varsa bujilerinde ngk buji takıyorlar eğer bujilerin temizse bobinine bakıyorlar ikisinden birini değiştiriyorlar

Enes
Enes

Aldığım yeri aradığımda servise götür diyorlar kral

Ömür sonuçtan hiç memnun değil

Ömür
07 Nisan 2024 10:08