Gülşen sonuçtan hiç memnun değil

25 Eylül 2024 18:10

Bebek House sattığı malın arkasında durmuyor.
Depo beklemekten kararan ürünleri, belki de defolu ürünleri satıyorlar, sonra da kullanıldığımızı iddia edip almıyorlar. Kalıp beklemekten topuk izi olmuş, küçük kalıba takıp çıkarmaktan deforme olmuş ürünü satıyorlar. İade için gittiğimizde kötü muamele yapıyorlar. Bebeğime çorap aldım, hiç incelemeden sağına soluna bakmadan aldım mağazaya güvenerek, 6-7 gün sonra çorabı iade etmeye gittim, hiç giydirmediğim çorabı giymişsiniz deyip almadılar, deforme olmuş dediler. Dedim ki kalıp küçük, çorap küçük, çocuğa denettirmeden aldım, evde denettirdim çocuğun ayağı gibi 2 tane geliyor. Çorabın büyüklüğü, giydiremedim, aldığım parti ayakkabısının içine uymadı da, yani hiçbir şekilde giydiremedim. Sizin kalıp küçük, illaki çorabı kalıba koyarken çıkarırken olmuştur ne olduysa. Çorapta kir var mı, leke var mı? Hayır, yok. Topuk izi olmuş, e olur. Tabi çorabınız üretildiğinden beri kalıbın içinde kutuda duruyor. 5-6 çalışan maddi değeri yüksek olmayan basit bir çorabı 1 saat inceleyip iade almadılar. Üstelik satın alırken giydirmezsem iade edebilir miyim diye sorduğum halde. Bu mağazada ürün satılana kadar ilgileniyorlar, müşteriyi cepte gördükleri için şikayet edeceğimizi önemsemiyorlar. Defaatle alışveriş yaptığım mağazanın gerçek yüzünü ürün iade etmek istediğimde gördüm. Ben basit bir çorapta bunu yaşadım, daha pahalı bir ürünü iade etmek istesem neler olurdu?

25 Eylül 2024 19:57 (Şikayetten 1 saat sonra)
25 Eylül 2024 22:32
Bebek House'ta Ürün İadesinde Yaşadığım Sorunlar!

Ö*** hanım değil, şikayeti kimin yazdığını da umursamıyorlar, böyle ilgililer şikayetlerle. Zaten müşteri hizmetleri de ile sorun yaşadığımız mağaza çalışanları aynı kişiler, kimi kime şikayet edeceksin, onun için gidin şikayet edin diye rahat rahat konuşabiliyorlar, hiçbir şey çıkmayacağından eminler, şikayet edilenler şikayete cevap veriyor. Google yorumlarına  olumsuz yorumları anında siliyorlar, oradaki yorumumu dakikalar içerisinde silmişler.  Google yorumlarında sadece olumlu olanları bırakıyorlar. Topuk izinin sebebi belli, bunu kendi çalışanınızdan kabul etti, içinde tüylenme var mı yok mu resim ekliyorum, sizden ürün almak isteyenlerin takdirine bırakıyorum ki iade işlemini yapmamak için bin dereden nasıl su getirdiğinizi görsünler. İlmik kaçmış demişsiniz, onu bana öyle satmadığınızın bir garantisi yok, çünkü çorabı kutudan çıkarıp bebeğin ayağında denemedim, size güvenerek incelemedim detaylı, siz defolu ürünü sattınız bana. Bu arada hangi mağaza olduğunu da belirtmem lazım, bunlar Ankara Çukurambar Bebekhouse mağazası da oldu. 7 eylülde aldım, 24 eylülde getirmişim, yasal iade sürecinin içinde getirmişim. Hangi süre sizin için makulse satarken söyleyin o süre içinde müşterileriniz iade yapsın. Şehir dışından gidip gelip alışveriş yaptığımı da bu yorumu okuyanların bilmesini istiyorum.

25 Eylül 2024 22:52

Ömür Hanım Bizdeki kaydınız bu adla. Yazdığınız konuların çoğu, yorum silinmesi vs hiç biri doğru değil. Getirdiğiniz çorap değişime uygun değildi, kabul edilmedi. Keşke yardımcı olabilseydik. Şirketimiz hakkında asılsız karalamalarda bulunmanız hiç uygun değil. Bilginize.

25 Eylül 2024 23:24

Şikayeti kimin yazdığını zahmet edip okumuyorlar bile, Google'da aynı yorumu yaptım, şu an göremiyorsanız bilin ki silinmiş, o yorumun da resmini yükleyeceğim silmediklerini iddia ediyorlarsa. Mağazayı gezip her çalışana sorunu ilettiğimi söylemişsiniz, buyurun kamera kayıtlarınız vardır, nereyi gezmişim nerede beklemişim kimle konuşmuşum izleyin. Yetkili biri ile görüşelim dediğimizde mağaza sorumlusu yönetim odasından gelmeye tenezzül etmedi 1 saat boyunca ama aynı kişi buradaki yorumları sizler okuyorsunuz diye 5 dakika içinde cevaplıyor. Tüketici Hakem Heyeti'ne de gideceğim en kısa sürede, giyilmiş mi giyilmemiş mi görelim, siz insanların yasal iade haklarını bu şekilde yok sayamazsınız

04 Haziran 2024 17:53
Çıldırıns Bebe (cildirins.com) İade Süreci Mağduriyeti

İlk Gün Bebe İlkgün Bebe Alışveriş Pişmanlığı

03 Nisan 2024 00:02
Berrak sonuçtan hiç memnun değil

Little Mio Satın Aldığım Bebek Ayakkabısında Yaşadığım Sorun Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi

12 Haziran 2025 10:07

20 Eylül 2024 10:06