Beauty 360 Nişantaşı Hayal Kırıklığı Ve Boşa Giden Onca Para

03 Mayıs 2023 11:11

40 seanslık paketi almama rağmen hiçbir değişiklik olmadı. Boşuna giden o kadar para. 360 Beauty Nişantaşı şubesinden 40 seanslık zayıflama paketi aldım. Görüşmeye gittiğimde bana kesinlikle 40 seansta çok iyi sonuç alacağımı garanti ettiler. Bende coğu yere göre daha pahalı olmasına rağmen bu işletmeyi seçtim. Maalesef hayal kırıklığı oldu. Bu da yetmez gibi 1 tane eski personel bana sizin etiniz çok sert o yüzden bir daha ben seansa giremem diyor yinede ses çıkartmadım yeter ki fayda göreyim diye. O kadar ağrılı bir işlem ki o microplus anlatamam. O kadar acıya ve verdiğin onca paraya değmedi. Tek iyi şey işletme sahibi, --  hanım, personel n--- hanım ve p---  hanım çok ilgiliydi.

Derya

Ben de 36 yaşındayım, demek sonuç alınmazsa bana da öyle söyleyecekler. Yaş falan sormadılar paket satarken zaten, kilo sorup kiloya göre şu kadar su içmeniz gerek dediler. Ayrıca diyet ve spor gerekmiyor su içerek zayıflayacaksınız deniyordu simdi seanslarda yürüyüş-spor yapıyormusunuz, tatli ve karbonhidratı kesmeniz gerek diyorlar:) hayırlısı bakalım:)

Derya

Merhaba, lenf drenaj cihazını da kullandılar mı sizde? Bana paket alırken 4 cihaz dediler, 3 haftadır lenf drenaj cihazları bozukmuş güya, 3 cihazla işlem yapıp gönderiyorlar. 10 haftada bitecek işlem gerçekten cihaz bozuksa ve düzelirse bir gün şayet 20 haftaya çıkacak... Git gel git gel...

Dilek
Dilek

Merhabalar bende öyle bir sorun olmadı ama sorun sonuç alamamış olmam. O kadar git gel. Zamanımın boşuna gitmesi ve acı çekmiş olmam. En sondada ben buraya yorum yazdım diye bana diyor siz 36 yaşındasınız metabolizmanız yavaş. Sizin zaten olmazdı. Madem olmazdıda. Ne diye ilk bastan söylemediniz her şey parayı alana kadar. Ayrıca 75 kiloyum öyle 100 falanda değil.