Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 16:03

İzmir Ekol Hastanesi pişmanlıktır. Ekol Hastanesi ilk olarak kulak burun boğaz Hastanesi olarak kurulmuştur ve hizmete başlamıştır. Özel Ekol KBB branş dalı hastanesinde yapılan ameliyat, resimde görüldüğü gibidir. Çocuğumu, Özel Ekol KBB hastanesinin asli kuruluş dalı branşında özel hastane ücreti karşılığında ameliyat tercih etmemdeki birinci sebep, web sayfalarında 'iz kalmaz' ve sosyal medyada videolarda 'belirgin iz görünmez' söylemlerinden ötürüdür. Kaldı ki diğer tüm özelde yapılan bu ameliyat ile ilgili verilen taahhütler 'iz kalmaz' şeklindedir. Kızım 12 yaşında ve kulak arkası açık olacak şekilde saçını toplayamıyor ve hâlâ ameliyat olduğu kulaklarına temas olması halinde ağrı oluyor ve acı çekiyor. Resimlerde görüleceği üzere, deri yapıştırılırken ne şekilde yapıştırıldığı ortadadır ve kepçe kulak ameliyatı fazla et ve kıkırdaklar alınarak ve kulağa şekil verilerek yapılır, ardından ipler ile gerilerek hastanın başına doğru yaklaştırılır ve en sonunda estetik kapaması yapılır. Ameliyat sonrası yapılması gereken tüm anlatımları yaptık; medikal kulak bandajı, kulağa su değmemesi, kulağa çarpma ve darbe alınmaması ve kulak üzerinde uyunmaması gibi tedbirleri büyük bir hassasiyet ile uyguladık. Ameliyat sonrası 5. Gün doktor bandajları çıkarttı. İlk bandajların açıldığı gündeki ile şu andaki resimlerde görünen sorun aynıydı ve bu durumu 3 hafta sonra doktora giderek gösterdik ve 'Hocam bu estetik kapama olmamış ve çok çirkin bir görüntü meydana gelmiş' dedim. Doktor, bir sorun olmadığını, tam iyileşmenin 6-12 ay arası olduğunu, bu izlerin ise iyileşme süresinde kaybolacağını söyledi ve bir merhem yazdı. Anormal bir şişlik ve kızarıklık olmadığı takdirde gelmemize gerek olmadığını söyledi. Aradan 1 yıldan fazla zaman geçti ve izlerde bir değişiklik olmadığını gördük ve hasta haklarına durumu haberdar ettik ve çocuğumu plastik cerrahi doktoruna muayene ettirdik. Doktor dolaylı bir şekilde, ameliyatın hatalı olduğunu ancak bu saatten sonra yapılacak hiçbir şeyin olmadığını, ancak çocuğum büyüdükçe kulağın büyüyeceğini ve bu iz zamanla yayılarak daha az belirgin olacağını söyledi. Hemen ardından avukatım 21/07/2023 tarihinde adli makamlara suç duyurusunda bulundu. Şikayet talebimiz hâlâ savcılık makamında uzman görüşü raporunu beklemektedir ve rapor sonrasında savcılık makamı dava açılmasını uygun görürse mahkeme süreci ve sonrasında istinaf süreci ile bu dava ne kadar sürer bilinmez ama doktor aynı yerde ve aynı branşta mesleğini icra etmektedir.

Gülay
Gülay

Geçmiş olsun. Doktorunuz kimdi acaba biz de aynı sıkıntıları yaşamayalım.

Gulsah
Gulsah

Aynı şeyin daha kötüsünü yasıyorum şu an

Büşra
Büşra

Çok üzüldüm acınızı paylaşıyorum hem de daha fazlasını Instagram adresi ve ya cep telefonunuzu verirmişsiniz?

Muhammed
Muhammed

Boşluk olmadan, birleşik ve küçük harflerle m. Tkn35 tir. Ancak burası yazdığım gibi yayınlamıyor otomatik boşluk bırakıp harf büyütüyor. Bilginiz olsun sosyal medya alışkanlığım olmadığı için hesabımda ki gönderi, takip ve takipçi sayıları sıfır dır.

29 Nisan 2025 14:11

28 Ağustos 2023 13:26