Şaziye sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Bakteri Üremesini Engelleyemeyen Termosifon

08 Ağustos 2023 14:41

Geçen yıl Haziran ayında aldığım termosifonu bu yıl Yemmuz ayında 15 gün kullanmadım. Geldiğimde su çürük yumurta kokuyordu. 5 kez suyu 80 dereceye kadar ısıtıp suyu maske takarak boşalttım. Durumu firmaya geçen hafta bildirdim ancak firma adına konuşan m*** hanım " bu sorunun teknik bir arıza olmadığını ve bir şey yapmayacaklarını " belirtti.

Ben de servis gönderilmesini istedim rapor tutulsun firma resmi olarak üretimini yaptığı termosifonların " bakteri üremesini engelleyecek bir çözümü olmadığını" belirtsin. Ben de termosifonu iade etmek için yasal yolları kullanayım ancak servis hala gelmedi.

08 Ağustos 2023 14:42 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

09 Ağustos 2023 13:39

Baymak firmasından Sibel Hanım bugün 13.08 de aradı. Yasal yollara başvurun dedi. Termosifonları için bakteri üretmiyor demedi kullanıma göre değişir dedi. Ancak nasıl kullanırsam bakteri üremesini engelleyeceğimi söylemedi. Kısacası, "müşteri memnuniyeti firmanın umurunda değil

Baymak Servisi Hizmetten Önce Ücret Alınacağını Söylüyor

Yiğit
12 Ağustos 2024 18:53
Gonca sonuçtan memnun

Gonca
07 Eylül 2024 18:59
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2024 16:54
Media Markt'ın Müşteri Hizmetleri Ve Ürün İadesi Sorunu
Media Markt'ın Müşteri Hizmetleri Ve Ürün İadesi Sorunu

Baymak 65 Litre Termosifon 4-5 Dakikada Soğuyor!

Hamit
22 Mart 2024 01:28
Baymak 65 Litre Termosifon 4-5 Dakikada Soğuyor!
Gizmo sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Termosifon Kabusum Oldu Pişmanlık

Gizmo