Gizmo sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Termosifon Kabusum Oldu Pişmanlık

Baymak Termosifon Kabusum Oldu Pişmanlık
Gizmo
22 Temmuz 2024 01:07

Baymak marka termosifon 80 litre, 4 gün oldu. Kurulum gerçekleşeli hiç memnun değilim. Sorun yaşıyorum, maksimum ayarda 70 dereceyi geçmiyor, orada kalıyor.

Yeşil ışığı sönüyor, tren düdüğü gibi rahatsız edici ses yapıyor, dakika aralıklarıyla korkuyorum. Suyu açtığımda bir sıcak bir soğuk yapıyor kendi kendine. Servis elemanları kötü, bilgisizler.

Lütfen yetkililerden yardım istiyorum. Başka ürünle değiştirilsin.

22 Temmuz 2024 08:19 (Şikayetten 7 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Gizmo
02 Ağustos 2024 10:19

Gelen servis elemanı arıza yazısını yazamayacağını söyledi kurulumunda sıkıntı yokmuş dışarıdan baktı termosifonu hiç açmadan karar verdi yetkisinin bir yere kadar olduğunu söyledi sorduğum sorulara cevap alamadım bu ses neden oluyor dediğimde bilgisinin olmadığını söyledi müşteri hizmetlerindeki müdür beyde arıza kaydı olmadığı için iade değişim yapamayız dedi sonrasında şikayet edeceğimi söyledim edebilirsiniz dedi hepsi zincirleme olduğunu düşünüyorum yani kısacası malının ardında durmuyorlar bunlar

İlhan sonuçtan hiç memnun değil

İlhan
09 Şubat 11:20
termosifonun-uzun-isitma-suresi-ve-yetersiz-su-kapasitesi-1.pdf

Baymak Marka Elektrikli Termosifon Arızası

Hakkı
07 Aralık 2023 21:13
Baymak Marka Elektrikli Termosifon Arızası
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Ebubekir

Baymak 50 Litrelik Termosifon Suyu Isıtmıyor
Yakup sonuçtan çok memnun

Yakup
10 Nisan 15:55
"Ürünlerinizin kalitesi tartışılmaz ama servis personelinin exra hizmet bedelleri odaklı çalışması markanız ın değerini düşürdüğünü düşünüyorum."
Termosifonun Isı Sorunu Ve İade Problemi
Baymak Kategorileri