18 Kasım 2024 10:12

Baydöner restaurant zincir bir kuruluş olması nedeniyle AVM'de tercih ettiğimiz bir yerdi. Siparişlerimi alan, yemeği getiren, yağı döken, hesabı alan kişilerin hepsi sinirlerini daha nasıl yıpratırız der gibi söylemler ve hareketler sergiledi. Yemek geldiğinde tabak tam anlamıyla kirliydi. Yıkanmamış tabak ile servis edildi, garsona gösterdim ve dönercinin elimden bulaşmıştır dedi. Tam bir fiyasko, zorla da olsa tabak değişti. Bundan sonraki durumu tahmin edersiniz, fotoğrafta görünen kısım söver gibi bir durum zaten. Bir daha açlıktan ölsem yemem dediğim bir yer!

18 Kasım 2024 12:31 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 30694678 nolu şikayet tarafımıza ulaşmış olup, belirtmiş olduğunuz konu ile ilgili Müşteri İlişkileri Birimimiz sizinle iletişime geçecektir.

19 Kasım 2024 13:37

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildirimleriniz için teşekkür ederiz. 30694678 nolu şikayet ile ilgili olarak tarafınıza iletişime geçilerek bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü görüş ve önerileriniz için bizlere ulaşabilirsiniz.

Salih
Salih
28 Kasım 2024 13:14

Paranızla rezil olmak istiyorsanız, sinirlerinizi altüst olsun diyorsanız tercih edeceğiniz bir işletme! Ben yemeğin içinden çıkanı gösteriyorum bana fiş atar mısınız diyor! Tavır ve davranışın dışında bir durumu ele almalılar diyeceğim ama aradıkları saat 21:00

Polen sonuçtan hiç memnun değil

03 Mart 2025 01:47

11 Ekim 2024 02:11
Baydöner'de Hayal Kırıklığı: Sipariş Sorunları Ve Hijyen Eksikliği
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 17:24
Muhammet sonuçtan çok memnun

Muhammet
13 Aralık 2024 14:46
"Müşteri temsilci çok fazla ilgilendi ve gereken eğitimleri vereceklerine söz verdi. Teşekkürler..."