Batu Ev İade İşlemi Mağduriyet

Meryem
29 Ağustos 2023 17:56

İzmit Batu Evden Mutfak Köşe Takımı aldım. Ürün kurulum yapılırken kırık çıktı, ama Bursa'daki üretim yerinden maalesef ki 2 tahta getirilmemesi firmadan mağdur olduklarını söylediler. Defalarca şubedeki herkesle konuştuk, iade etmek istediğimizi dile getirdik. Çalışan kişi işleminizin tamam olduğunu ve bu hafta iadenin alınacağını söyledi, fakat merkezden aradıklarında iade işleminin daha başlatılmadığı söylendi. 3 aydır kullanmadığım ürünü evimde tutuyorum, her gün farklı bir şey çıkartıyorlar. Bugün olmadı, yarın geliriz; yarın olmadı, öbür gün; her gün dönüş yapılacak deniyor. Kimse aramıyor, ben sorun için çözüm ne merkez buluyor, ne şube buluyor. Bir de üstüne zaten ödeme yapmıyorsunuz. Suçlu siz olursunuz diye konuşuluyor. Kullanmadığım, iadesini almadığınız ürünün ödemesini neden yapayım? 3 aydır 2 tahta getiremeyen bir firmaya bir de haklı olmaya başarıyorsunuz. Sevkiyatçı kişi depomuz Körfez'de her gün geliyoruz diyor, mağaza müdürü araç sıkıntımız var diyor. Çevremdeki herkese söyledim, buradan da herkese söylüyorum: Kesinlikle en son adım atılacak bir firma. Çözüm hala yok, şu anda da arama bekliyorum. Mesai bitti deyip yarın geliriz derler.

Melek sonuçtan hiç memnun değil

Melek

Yanlış Ve Kusurlu Ürün Teslimatı: İade Sürecinde Zorluklar
Yanlış Ve Kusurlu Ürün Teslimatı: İade Sürecinde Zorluklar

Seycan
08 Ağustos 2023 16:24
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
12 Ekim 2023 18:34
Ayhan sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 12:11