Batışehir Site Yönetimi Site İçi Su Sızıntıları Ve Yönetim Sorunları

28 Nisan 2024 12:024.434

Ege Yapı Batışehir sitesinde ikamet etmekteyim. Evimin balkonunda, üst balkondan kaynaklanan bir çatlak mevcut ve üst balkondan sızan tüm su balkonuma akmakta. Site yönetimi, bir usta gönderdiğinde, usta balkonun üst zemininden video çekerek, üstte açıkta kalan hortumların bulunduğunu ve tamiratın üst kattan yapılması gerektiğini bildirdi. Ancak, site yönetimini defalarca aramama rağmen, üst kattan randevu alınacağına dair sadece sözlü taahhütler alındı ve yaklaşık 2-3 yıl geçmesine rağmen herhangi bir ilerleme kaydedilmemiştir. Üst balkondan akan kirli sular sağlığım açısından risk oluşturmaktadır. Her ay yüksek meblağlarda aidat ödeyip kirli suların altında yaşamak zorunda bırakılmamın tüm sorumluluğu Batışehir site yönetimi ve bunu denetlemeyen Ege Yapı'ya aittir. Sorunun çözülmemesi durumunda yasal yollara başvuracağımı belirtmek isterim. Tüm yazışmalar ve videolar yönetim e-posta adresine iletilmiştir. Ustanın da konu ile ilgili yazılı bir beyanı mevcuttur. İlginize teşekkür eder, kolaylıklar dilerim.

2 Destek