Esma sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 16:34

Beyaz seçtiğim ve özel baskı yaptırdığım sweatshirt'ün rengi mavi tonlarda geldi. Beyaz bir peçete ile yan yana çektim alakasız bir renkte geldiğini kıyaslayabilirsiniz. Ekstra olarak sitede gösterilen ürün rengini de ekleyeceğim o bildiğimiz beyazken gönderilen ürün neden böyle? Yıkadığım zaman çıkmazsa yakanızdan düşmeyeceğim. Ayrıca sistemde sadece İl ve posta kodu yazma alanı vardı bu yüzden ilçe yazma gereği duymadım başta kargo yanlış ilçeye gitti ve bana gelmeden iade yapıldı. Basmatik sanki ilgiliymiş gibi bana kargo ücreti konusunda bir ödeme yapmayacakmışım gibi bilgilendirme yapmadan "tamam size geri göndeririz." dedi ve kapıda 90₺ ödedim. Durumdan hiç memnun değilim bozuk renkli en az 400₺ ödediğim ürüne iki kez kargo ödettiniz.

04 Kasım 2023 15:45

Mavi tonlu, rengi güya beyaz olan kargosu hariç en az 400₺ ödediğim sweat için dönüş alamıyorum. En az 3 görsel yükledim, bu sefer herkese açık olarak ekliyorum ki baştan ne aldığını bilsin insanlar. Hatta sonrasında da bir sorun yaşarlarsa 50₺ ile susturulmaya çalışılacaklarını. Görsel olarak sitede gösterilen ürünün de rengini ekledim kıyas edebilirsiniz

01 Kasım 2023 17:00

27 Ekim 2023 17:57

Ürün rengi hakkında hiçbir şey yazmama gerek yok lütfen marka görselleri incelesin zaten her şey net. (Beyaz ürünlerle beraber çektim özellikle.) Kargo konusu ayrı bir sorun oluşturmuşken kargo harici 400 küsur ödediğim ürünün kalitesi yerlerde. Hassas ipek ayarında yanına hiçbir kıyafet eklemeden 30 derecede 600 sıkmada ve Bingo sıvı deterjan ile yıkadım bilerek toz deterjan bile tercih etmedim zarar verici hiçbir etken kullanmadım.

27 Ekim 2023 17:08 (Şikayetten 34 dakika sonra)
27 Ekim 2023 17:28

Ekrandan ekrana değişiklik gösterebilir derken ciddi misiniz? Çünkü ürün elimde yani gözümle görüyorum ve peçete ile yan yana koyduğum görseli de size gönderdim mavi tonlu olduğu apaçık. Okuduğunuzu anlayıp öyle yanıtlarsanız sevinirim. Attığınız maili de ekliyorum nerede kargo ücreti bilgilendirmesi? Hem sizi hem kargoyu aradığımda kimse bana alıcı öder demedi bilgi verilmedi maile de açıp bakarsanız sevinirim. Yine anlamadan cevap yazmayın lütfen gerekirse üç kez okuyun beni kabalaşmak zorunda bırakıyorsunuz.

27 Ekim 2023 17:30

Ekstra olarak adreste hata yoktu zaten. Sırf ilçe yazmıyor bahanesi ile başka yakın şubeye gitmişti fakat o şube buraya teslimat yapmadı benimle alakalı bir problem değil anlayacağınız. Zaten posta kodu mahalleye kadar gösteriyor nasıl ilçe sorunu yaşanıyor? Hadi olan oldu bana neden alıcı ödeme bildirisi yapılmadan sanki direkt sorunsuz gönderiyormuşsunuz gibi davrandınız?

27 Ekim 2023 18:20

Site belirttiğimiz kargo bilgisi ektedir, Fakat iade gelen ürünü gönderirken size tekrardan bilgi verilmemiş, kargo ücretinizi iade edelim. Gönderdiğiniz ürün fotoğraflarında ürünün beyaz olduğu, kumaş ve dikiş kalitesininde iyiolduğu gözüküyor.

27 Ekim 2023 18:35
Basmatik.com İki Kez Kargo Ödedim Ve Ürün Rengi Bozuk

Kargo ücreti iadesini onaylıyorum fakat ürünün dikiş kalitesi iyi olsa da rengi buz mavisi gibi bir şey, dikişle konunun hiçbir ilgisi yok. Sitede alırken gördüğüm beğendiğim bildiğimiz beyaz tonu değil. Beyaz ürünlerin yanında kıyaslarsanız (aynı gönderdiğim görsellerdeki gibi) çok çok açık bir mavi tona sahip. Sanki baskı tüm kumaşa akmış gibi eski bir görüntüsü var. Bu ürünü hediye olarak aldım bir de bu gözle değerlendirin gerekirse başka başka cihazlardan inceleyin görselleri lütfen. Yıkama detaylarımı da yazdım zaten yıkanmadan önce yazmıştım yıkandıktan sonra da mavilik gitmedi.

27 Ekim 2023 19:07

Kargo ücretiniz kartınıza iade edilecektir. Ürün renginde biz mavi ton görmüyoruz. Başka ışıktada bakın lütfen. Çok beğenilen ve sattığımız üründür.

27 Ekim 2023 19:15

Kuruduğu an beyaz tişörtlerimle yan yana çekeceğimi ve peşinizi bırakmayacağımı bilin. O kadar görselde renk kıyası yapamıyorsanız ben de siz görene kadar görsel atacağım merak etmeyin. Zaten bir kez 50 bir kez de 90₺ ödediğim kargo için 55₺ ödemeyle kaçmaya çalışmanız çok komik tekrar tekrar şikayet paylaşacağım emin olun. Kargo şirketinin de peşini bırakmayacağım attığınız ekran resminde kargo şirketinin hatası yoksa ve sizi evde bulamadıysa yazıyor keşke okusanız attığınız şeyi. Ben evdeydim adresim de doğruydu buna rağmen haklı olarak 90₺ ekstra ödeme alınmış gibi yanıtlar veriyorsunuz. İki şirketi bağlantılı olarak asla rahat bırakmayacağım masmavi ürün için uğraştığım şeylere de değseydi bari. Tekrar ediyorum en kısa sürede beyaz tişörtlerle yan yana dizip eklemiş olacağım

30 Ekim 2023 15:23
Basmatik.com İki Kez Kargo Ödedim Ve Ürün Rengi Bozuk

Gözünüz beyaz renk neymiş görsün 4 tişörtün yanında da hala mavi tonu görmemek imkansız. Bu şikayet sonuçlanmazsa yenisini de ekleyeceğim, emin olabilirsiniz

05 Kasım 2023 18:51
Basmatik.com İki Kez Kargo Ödedim Ve Ürün Rengi Bozuk

Sizden hala yanıt bekliyorum. Daha ciddi yerlere müracaat etmeden dönüş yapar, bir çözüm sunarsanız sevinirim. İki taraf da daha az uğraşmış olur. Yeni görsellere bakınız! Tekrar ekliyorum.

Ayse sonuçtan çok memnun

28 Mart 2024 11:54
Basmatik.com Baskı Anlamını Hak Etti.
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

31 Temmuz 18:29
Siparişim Hatalı Basıldı Satıcı Sorumluluk Almıyor Paramı Geri İstiyorum
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 14:29
Bidolubaski.com Bidolubaskı. Com Kaliteli Baskı Yapmıyor
Bidolubaski.com Bidolubaskı. Com Kaliteli Baskı Yapmıyor

18 Ekim 2023 00:51
Friends sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 13:24
Mega Deri Etiket Eksik Hatalı Ürün Gönderimi!
Mega Deri Etiket Eksik Hatalı Ürün Gönderimi!