Alp sonuçtan hiç memnun değil

Baskiadam.com'un Kalitesiz Ürün Ve Çalışan Tutumu

07 Şubat 2024 18:31

Baskiadam.com, yani Mercan Matbaa San. ve Tic. Ltd. Şti. firmasıyla bir süredir çalışmaktayız; ancak sürekli olarak farklı sorunlar yaşamaktayız. Ancak son yaşadığımız problem sonrasında iş birliğimizi sonlandırma kararı aldık ve başkalarının da zaman kaybetmemeleri adına şikayetimi paylaşıyorum.

Son iki aydır siparişlerimiz sürekli gecikmekte. En erken teslimat süresi 14 günü buldu. 'sürekli yoğunuz' gibi ifadelerle anlayış bekliyorlar; fakat gelen ürünlerin kalitesi çok kötü. Sürekli makinelerinin yetersiz olduğunu ve en fazla bu kadar yapabildiklerini söylüyorlar. Ancak kartların köşelerine sanki bıçak bile değdirilmemiş, herhangi bir kontrol yapılmadan kargolanıyor. Buradaki asıl sorun, makinenin yetersizliği değil, işi yapma niyetinin olmamasıdır. Google yorumlarında bir yıldız verdiğim için beni arayıp defalarca rica ettiler ve yorumumu kaldırdım. Ancak en son gelen siparişi kontrol ettiğimizde, daha kötü bir durumla karşılaştık. Firmaya durumu ilettiğimizde, 'başka yerden sipariş verebilirsiniz.' şeklinde tamamen kurumsallıktan uzak, laubali bir yanıt aldık. Hatta yaptığımız yorumları önemsiz olarak nitelendirdiler. Eğer önemsizse, o zaman telefonla arayıp yorumu kaldırmamızı neden bu kadar istediler? Bu sipariş için 12-14 gün bekledik, işlerimiz aksadı ve firma bu tutumu sergiledi.

45'ten fazla farklı ürünümüz var ve sadece bir tanesini bu firmada ürettiriyorduk; ancak onu bile başaramadılar. Basit bir kopyalama merkezinden öteye geçemediklerini düşünüyorum.

13 Şubat 2024 12:22 (Şikayetten 5 gün sonra)
Alp
Alp
11 Temmuz 2024 02:04

Az adet? Her hafta 30.000 Adet kart bastırıyoruz, az mı gelmekte? Kartvizit için 500-500 uğraşmak daha eğlenceli herhalde. Arayıp yalvar yakar yorum düzelttirip, 2 gün sonra değişik tavırlar sergiliyorsunuz. Önce çalışanlarınızı bir gözden geçirin. Mailler duruyordur. Açın bir okuyun, bir daha okuyun. İnternet üzerinde satış yapıyorsunuz. Ben neyin siparişini onaylayarak verdiysem, onu mırın kırın etmeden göndermek zorundasınız. Beceremiyorsanız, sıradan bir dükkan olarak esnaflığa devam edebilirsiniz. Hiçbir hukuk bilmeden bir işe kalkışmayın. İstesem şimdi yine sipariş veririm, seve seve de üretmek zorundasınız. Yok ben keyfi iptal ederim derseniz de, sonucu neyse katlanırsınız. Neyse ki çalıştığım onlarca matbaa var. İşini iyi yapan.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Baskikapinda.com Ödeme Yapıldı, Sipariş Teslim Edilmedi

29 Ekim 2025 13:09