Başarı Eğitim Sertifika Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesi

Başarı Eğitim Sertifika Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesi
27 Eylül 2024 00:16

Sizden aldığım kantin işletmeciliği ustalık belgesini kantin ihalesine girmek için aldım fakat belgenin altında 3308 kanun kapsamını içermez yazıyor
Halbuki;
Madde 35 – (Değişik: 2/12/2016-6764/46 md.) Kapsamı, şartları ve süresi Bakanlıkça belirlenen telafi eğitimi veya tamamlayıcı eğitime katılan ve bu eğitim sonunda yapılan sınavlarda başarılı olan kalfa, usta ve ortaöğretim kurumu mezunlarına, bitirdikleri meslek alanının diploması verilir.
İhaleye girilecek belgede 3308 sayılı kanunun 35'inci maddesindeki şartlar sağlayanlara verilir. İbaresi yazıyor
Bir hatamı var sizin verdiğiniz belgede yoksa bir aldatmaca mı söz konusu

27 Eylül 2024 00:26 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Merhabalar, mağduriyetinizi gidermek için kurumumuzla yeniden iletişime geçmenizi rica ederiz.

Faruk
Faruk
27 Eylül 2024 20:43

Gün gelirde birilerinde konuyla alakalı aklındaki sorulara cevap ararsa bu tür diploma veren yerler yalan söylemiyor fakat bile isteye eksik bilgi veriyor Olay şu şekilde; " Milli Eğitim Bakanlığı Okul Aile Birliği Yönetmeliğinin 20. Maddesinde belirtilen “Kantin İşletmeciliği Ustalık Belgesine sahip olanlar kabul edilecektir. Ancak katılımcıların hiç birinde ustalık belgesi yoksa sırası ile iş yeri açma belgesi, kalfalık belgesi ve bunların olmaması durumunda kurs bitirme belgesine sahip olma şartı aranacaktır.” Bu gibi bile isteye eksik bilgi veren yerlerden diploma alacakların önce detaylı araştırsın çünkü bu gibi yerler para kazanmanın derdinde

Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 15:16
Eksik Bilgi Ve Yanlış Yönlendirme Sorunu
Serhat sonuçtan hiç memnun değil

Akademi Dünyası Geçersiz Eğiticinin Eğitimi Belgesi

28 Şubat 2024 12:37

07 Ağustos 2024 16:49
Kariyer Adam PTT İşe Alımında Yanıltmaca Paramı Ve Bilgilerimi Geri İstiyorum
Esra sonuçtan hiç memnun değil

Kariyer Adam Bilgilerimi Aldı

26 Haziran 2024 01:09