Başar Kaya Klinik Dövme Sildirme Şikayeti

Başar Kaya Klinik Dövme Sildirme Şikayeti
06 Haziran 2024 00:17

Ben i**** ablasıyım. Hipokrat yemini diye bir şey var. Üstüne üstlük bir de yalanla karşılık veriyorsunuz. Sizde fotoğraflar varsa bizde de var. Hatayı kabul etmek erdemdir fakat görüyorum ki sizde bu tutum yok. Bize ses kaydı atıp sonra tekrar silip daha medeni bir şekilde ses kaydı göndermek ne oluyor acaba?

Açık açık kardeşimin yanığını siz oluşturdunuz. Bir de üstüne üstlük hâlâ zeytinyağı gibi üste çıkıyorsunuz. Profesyonel çizginizden aşıp ses kaydında 'senin için iyi olur, silmeni tavsiye ederim yoksa iyi olmaz' gibi tehditvari bir şekilde ses kaydı atan doktor bey nasıl oluyor da bizi mahkemeye veriyor? Hata kendisinde. (ayıplı hizmeti kabul edememek) bu kadar zor olsa gerek.

Yeni gidilen klinikte şu an 5 dövmesini sildiren kardeşim neden 4'ünde yanık yok da sizde sildirdiği dövmede yanık var acaba? Bu işi yapıyorsanız eleştiriye açık olmanız gerekiyor. Tabii buradaki yorumlar sizin para kazanmanızı etkileyeceğinden dolayı bu şekilde hasta ilişkisini zedelemeyi tercih ediyorsunuz. Bundan sonra üslubunuza dikkat etmenizi rica edeceğiz. Gönderdiğiniz ses kayıtlarını silmeniz buna bir örnek. Yaktığınız şeyi kabul etmiyorsunuz. Bizim sizinle nasıl bir kişisel derdimiz olabilir acaba?

Dalga geçer gibi bir de 'yok yok yeni kliniğiniz yakmış' diyorsunuz. Ve üstüne üstlük siz kendiniz kardeşime 'bizim makinemiz iyi değil' dediniz. (karnı yandıktan sonra) baştan savar gibi. Dövme silme konusunda madem iyi değilsiniz, para almadan söylemeniz gerekiyordu. Fiyaskosunuz bu konuda, kabul edin. Önce buradan başlayalım. Bunları neden yazmıyorsunuz?

Trajikomik, lütfen kendinizi daha fazla küçük düşürmeyin. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz. Ayıplı hizmet veren sizsiniz. Sizin avukatınız varsa bizim de var. Makineniz madem iyi değil, kendinize güvenmiyorsanız bu işlere hiç girmeyin.

İstanbul Dövme Silme Lazer İlgisizliği

07 Eylül 2024 23:39
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

26 Ekim 2024 13:47
Özlem Yüksekdağ Beauty House Hatalı Lazer İşlemi Ve Kötü Hizmet Deneyimi
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

02 Eylül 2024 15:50

Vanessa Güzellik Merkezi İkinci Derece Yanık