Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Başakşehir Tıp Merkezi Bask Tip Merkezi Fahiş Fiyat Alimi

14 Nisan 2024 08:34

Bayramın 3. Günü oğlum çok ateşlenince yakın diye Basak Tip Merkezine gittik. Şimdi devlet hastanesinde çok sıra vardır aciliyeti de olunca orayı tercih ettik. Pratisyen hekim vardı. Bir test bir serum muayene ücreti toplamda 4000 TL ödedik. Bir de bu SGK fiyatları normali kaç para kim bilir. Bir ilaç yazdı. Eczaneye gittiğimde uzman doktor olmadığı için SGK ödemiyor dedi. 280 TL de ilaca ödedim. Bunu söylemediler bile uzman doktor kasesi vurulamaz mıydı?. Çok şükür ödeme. Gücümüz var da alabildik. Ya olmasaydı? 3 ay kadar önce de sadece aldıkları 3 tel dikiş için 1000 lira aldılar. Bir daha gitmem demiştim. Ama Allah kimseyi. Mecbur bırakmasın. Konu çocuk olunca alternatifiniz de olmayınca mecbur gidiyorsunuz. Ama gerçekten bu kadar da olmaz. Allah vicdan merhamet versin. Kimse bunlara bir şey demiyor mu? Tedavide ise yaramadı zaten çocuğum halla atesli. Bir de başhekim yeryüzü doktorları dernek başkanıymış yardımlar yapıyorlar yurt dışında. İyi güzel de siz önce yakınınızdakilere yardim edin. Fiyatlarınız biraz makul olsun. Ayıptır günahtır. İslami hassasiyetleri olan bir kurumsunuz haksiz kazanç hakka giriyorsunuz. Helal etmiyorum. Ödediğim. İlacın parasını ödemelerini istiyorum. En azından ve Allah rızası için bir inceleyin Fiyatlarınızı. Tam teşekküllü hastane bile değilsiniz. Özel. Hastane sizden daha ucuz. Ama tabi isinize gelirse tavrı var. Yazik.cok yazık.

Ramazan

Bende bu gece çocuğumla orada mağdur oldum

Aysel

Yazık ya gerçekten. Allah insaf merhamet versin ne diyeyim.

Seray sonuçtan hiç memnun değil

Ümran Tıp Merkezi Ve Hisar Hospital Intercontinental Şikayet

05 Mart 2024 17:54