Barifit Sürekli Oyalama Taktiği

14 Haziran 2023 10:34

Mide ameliyatı sonrası diyetisyenimin tavsiyesi üzerine Barifit firmasından 2230 TL tutarında kredi kartı ile olacak şekilde siparişimi aldılar. Ameliyatlı olduğumuz için protein ve multivitamin kullanmamız çok hayati bir durum olduğunu firma bilmesi lazım. Ürünler kargolanmış fakat kapıda nakit gönderilmiş. Haliyle eşim nakit alamayıp kargoyu geri çevirmiş. Firmayı aradım hemen düzelteceğini gün içerisinde k. Kartı ile ürünü alacağım söylenildi. Ameliyatlı halimle bana bir hayli uzakta olan kargoya dolmuşa binerek gittim. Kargoda herhangi bir değişiklik yapılmadığı hala nakit alabileceğim söylenildi. Ürünleri gönderen ve benimle iletişim halinde olan ismi a*** numarası +90 (544) ****55 olan kişiyi aradığımda değişiklik yapmadığını beyan etti. Madem k. Kartı ile ödemeyi değiştiremediniz beni neden uğraştırıyorsunuz diye sitem ettiğimde özür dileyip hemen yeni kargo çıkartacağını sabah yeni ürünleri alabileceğimi söyledi. Sabah tekrar erkenden kalkıp dolmuşla kargoya gittiğimde ürünün gelmediği söylenildi. A** hanımı aradığında gönderemedik yarın ancak alırsın cevabı ile karşılaştım. İnsanlık ölmüş bana kalkmış yasal olarak üç iş gününde gönderme yetkim var nereye şikayet ediyorsanız edin yanıtını aldım.

07 Temmuz 2023 09:32
Ziya sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 10:50
Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri